Ansøg

Kontakt STS Au Pair

Hos STS Au Pair ved vi, at det er vigtigt at vælge den destination, som passer bedst til dig. Derfor sidder vi altid parate til at vejlede dig og svare på de spørgsmål, du måtte have.

Kontaktinformationer

Telefontider:
Mandag - torsdag kl. 10.00-15.30
Fredag kl. 10.00 - 15.00

Helligdage: Lukket

Telefon:
Tlf: +45 88 51 01 67

Chat åbningstider:
Mandag - torsdag 8-17
Fredag 8-15

E-mail:
info@sts.dk

Adresse:
Gammel Kongevej 1, 2. sal
1610 København V
Danmark

Facebook:
STS Au Pair

Au Pair koordinator Nete Madsen

Jeg rejste i 2009 ud som au pair til USA. Jeg har haft et fantastisk au pair år, med en dejlig familie bestående af forældre og tre børn på henholdsvis 4, 5 og 12 år. Mit ophold har været fuld af mange glæder, men også hjemve og lange dage. Jeg kender alt til at savne familien i Danmark, men jeg er kommet igennem 12 måneder, hvor jeg har udviklet mig personligt og kan nu tale flydende engelsk, har fået venner fra hele verden og et andet hjem i USA, som jeg besøger hvert år.

Jeg glæder mig til at give min viden og erfaring videre, ved at hjælpe kommende og nuværende au pairs med alt fra ansøgning til valg af værtsfamilie, rådgivning og hjælp under deres ophold.

Jeg bekræfter hermed at have læst STS Integritetspolitik og at jeg giver mit samtykke til at mine og mit barns persondata behandles som beskrevet i policen. *

Kontakt
The Alliance
International Au Pair Association