Ansøg

Til dig som er forælder

Er din søn eller datter interesseret i at studere i udlandet? At vælge og leve i et andet land er et stort skridt mod en oplevelsesrig tid, hvor du vokser som person og skaber uforglemmelige minder.  

Vi deler vores erfaring med dig

Hos STS har vi arbejdet med kulturel udveksling i mange år og vi ved af erfaring at udveksling til udlandet er en stor beslutning - både for dig som forældre og for dit barn. Det første skridt er ofte det største, derfor tager vi skridtet med jer. Du og dit barn kan altid tage fat i STS for vi sidder klar til at besvare alle jeres spørgsmål. Inden afgang vil vi have gennemgået alt hvad I behøver at vide, ved at dele vores erfaringer fra udlandsophold og ved at invitere jer til forskellige møder for at forberede jer - både online og offline.

Levende læring

At studere i udlandet er en unik mulighed - du finder ikke bedre skole end det. Når du, som ung og nysgerrig, får lov at opleve et andet land tæt på, opnår du en fuldkommen unik forståelse af andre kulturer på en måde du aldrig vil få gennem bøger. Vores elever bor alle i omhyggeligt udvalgte værtsfamilier, som bekymre sig om at give dit barn en ægte kulturel oplevelse mens de får ham eller hende til at føle sig hjemme i det nye land.  

Fordele nu og senere

En af fordelene ved at bo i udlandet er, at du bliver fyldende i det nye sprog. Ved at tale sproget i alle mulige situationer forbedre du dit ordforråd og udtalelse og bliver også mere selvsikker i din tale - en selvsikkerhed der sjældent vokser i et normalt klasseværelse. Et lands sprog er også et socialt værkstøj og ved at lære sproget får du en kulturel forståelse for landet det tales i og de mennesker, der taler sproget. Dette bliver en stor fordel for vores udvekslingsstuderende senere i livet, især dem, som stræber efter en international karriere. 

Oplevelser og personlig udvikling

Dem, der får muligheden for at stå på egne ben tidligt i livet vil lære mange uvurderlige erfaringer og vigtige egenskaber. Udover nye venner og glade minder handler det hele om at blive mere selvsikker og lære ting, der bliver brugbare når studierne fortsættes herhjemme og også i deres fremtidige karriere. Et udvekslingsår er fuld af spændende oplevelser og også visse udfordringer, der vil give eleven masser af mulighed for personlig udvikling. Udvekslingsstuderende lærer ofte at gribe enhver mulighed og samtidig at være omstillingsparate i nye situationer - det unge menneske, der kommer hjem igen, vil uden tvivl være en mere selvstændig og selvsikker person, end den der tog af sted.

Hvordan starter vi?

For os hos STS er det vigtigt at finde den helt rigtige vej for dig og dit barn. I er mere end velkommen til at booke et gratis møde med os, hvor vi gennemgår de forskellige alternativer og fortæller jer mere om alle de eventyr verden har til jer. Vi ser frem til at hjælpe jer og dele vores passion for international udveksling med jer!  

Kontant os
Ring på 88 51 01 67
Send en mail til info@sts.dk
 

"Naja havde valget om at komme på efterskole ligesom sine søskende. Men hun har altid sagt, at hun ville på udveksling i 10. klasse. Det har således altid været hendes eget valg. Det hun har fået ud af opholdet er 1. Hun har været nødt til at engagere sig i værtsfamiliens liv og indordne sig under værtsfamiliens regler. 2. Vores måde at leve på i Danmark er ikke nødvendigvis den bedste/eneste måde at leve på. 3. Accept af og respekt for andre mennesker. 4. Værdsætte det man har i Danmark. 5. Fantastiske oplevelser af et andet land og kulturer. 6. Flydende i et andet sprog 7. Venner fra mange andre lande 8. Opleve en anden måde at gå i skole på." - Citat: Karin, mor til Naja
 

Mere om High School

Deltag i inspirationsmøde

Book et personligt møde med vores High School koordinator Bonnie eller deltag i et af vores inspirationsmøder rundt i Danmark eller online.
LÆS MERE OM INSPIRATIONSMØDE

Kundetilfredshed

STS High School arbejder hver dag på at forbedre vores udvekslingsprogram. Det gør vi blandt andet gennem evalueringer til forældre og elever.
Læs mere om kundetilfredshed

Udtalelser fra forældre

Læs udtalelser fra forældre til tidligere elever omkring deres oplevelser af et high school ophold med STS.
Læs mere om udtalelser

Ansøg

Ansøg i dag og bliv inden længe inviteret til interview om et high school ophold i udlandet.

Læs mere om ansøgning

Et udvekslingsår
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA