Ansøg

Kontakt STS High School

Hos STS High School ved vi, at det er vigtigt at vælge den destination, som passer bedst til dig. Derfor sidder vi altid parate til at vejlede dig, og svare på de spørgsmål, du måtte have.

Kontaktinformationer

Telefontider:
Mandag - torsdag kl. 10.00-15.30
Fredag kl. 10.00 - 15.00.

Telefon:
Tlf: +45 88 51 01 67

Chat åbningstider:
Mandag - torsdag 8-17
Fredag 8-15

E-mail:
info@sts.dk

Ny adresse:
Gammel Kongevej 1, 2. sal
1610 København V
Danmark

Facebook:
STS High School

High School koordinator Bonnie Hansen

Mit navn er Bonnie Hansen, jeg er 31 år og selv tidligere udvekslingsstudent med STS. Udover mit spændende år på High School i Salt Lake City i 2000-2001, så har jeg netop tilbragt 7 mdr. med at bo og arbejde i skønne New Zealand. Jeg er generelt vild med at rejse, men dét at have boet i udlandet og oplevet andre kulturer på så tæt hold har haft utrolig stor betydning for min personlige udvikling, mit livssyn og min karriere.

At hjælpe andre rejselystne unge afsted på eventyr er derfor et unikt privilegium og ansvar, og jeg vil gøre mit bedste for at alle, elever såvel som forældre, føler sig helt trygge med STS ved roret. Jeg glæder mig til at hjælpe jer godt på vej ud i verden!

Jeg bekræfter hermed at have læst STS Integritetspolitik og at jeg giver mit samtykke til at mine og mit barns persondata behandles som beskrevet i policen. *

Kontakt
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA