Bestil interview

Kontakt STS High School

Hos STS High School ved vi, at det er vigtigt at vælge den destination, som passer bedst til dig. Derfor sidder vi altid parate til at vejlede dig, og svare på de spørgsmål, du måtte have.

Kontaktinformationer

Telefontider:
Mandag - torsdag kl. 10.00-15.30
Fredag kl. 10.00 - 15.00.

Telefon:
Tlf: +45 88 51 01 67

Chat åbningstider:
Mandag - torsdag 10.00-15.30
Fredag 10.00-15.00

E-mail:
info@sts.dk

Ny adresse:
Gammel Kongevej 1, 2. sal
1610 København V
Danmark

Facebook:
STS High School

Personligt møde:
Book et møde i København, Fyn eller Jylland

High School koordinator Bonnie Hansen

Mit navn er Bonnie Hansen, jeg er 31 år og selv tidligere udvekslingsstudent med STS. Udover mit spændende år på High School i Salt Lake City i 2000-2001, så har jeg netop tilbragt 7 mdr. med at bo og arbejde i skønne New Zealand. Jeg er generelt vild med at rejse, men dét at have boet i udlandet og oplevet andre kulturer på så tæt hold har haft utrolig stor betydning for min personlige udvikling, mit livssyn og min karriere.

At hjælpe andre rejselystne unge afsted på eventyr er derfor et unikt privilegium og ansvar, og jeg vil gøre mit bedste for at alle, elever såvel som forældre, føler sig helt trygge med STS ved roret. Jeg glæder mig til at hjælpe jer godt på vej ud i verden!

Salgs Koordinator Jylland & Fyn, Gitte Pontoppidan

Mit navn er Gitte Stecher Pontoppidan, jeg er 46 år, bosiddende i Århus og er netop startet hos STS som salgs koordinator. Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde på vores jyske kontor og møde en masse kommende elever, studenter og forældre rundt omkring i Danmark til messer, møder og interviews. 

Jeg har arbejdet med udveksling siden 2011, hvor min egen datter var et år i USA på high school og jeg har siden besøgt mange skoler og partnere rundt omkring i verden og sendt 100vis af unge håbefulde studenter afsted på deres drømmetur.

Jeg ved hvor vigtigt tryghed og troværdighed er, når man træffer en beslutning om at rejse ud i verden. Om det så er at sende sit barn afsted på en kortere eller længere udveksling, at man har besluttet sig for at læse en periode i et fremmed land eller man kaster sig ud i at arbejde i en fremmed kultur langt væk fra de trygge rammer, så kræver det hele planlægning, forberedelse og sikkerhed og jeg glæder mig til at være en del af dit eventyr og sammen med dig og din familie planlægge hvordan vi får dine drømme til at gå i opfyldelse med STS.

Kontakt
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA