Ansøg

Om STS

Ansvar, tryghed og kvalitet

Ansvar - Tryghed - Kvalitet

For os hos STS gennemsyrer nøgleordene ”Ansvar – Tryghed – Kvalitet” alt hvad vi gør og siger, og er helt afgørende for en virksomhed som vores.

Erfaring og engagement

I 1958 organiserede STS hvad der sandsynligvis var verdens første sprogrejse for teenagere. Siden dengang har vi udviklet vores sprogrejse koncept og udvekslingsprogrammer til mange lande, og STS arbejder nu over hele verden. Vi har kontorer i 16 lande og et stort, globalt netværk af partnere og skoler over hele verden.

I dag er STS en af verdens førende organisationer indenfor sprogrejser, high school, universitetsstudier og au pair ophold . Vi er stolte af vores unikke, verdensomspændende netværk af medarbejdere. Mange års erfaring og følsomhed overfor hver kundes behov og præferencer er hovedårsagerne til vores succes.

Kvalitet har altid været en af grundværdierne i STS, og vi evaluerer 4 gange årligt med vores kunder for at sikre dette. Denne værdi understøtter vores organisation og arbejdsprocesser.

Velkommen til STS High School

STS Sprogrejser APS
Gammel Kongevej 1, 2 sal
1610 København

Email: info@sts.dk
Telefon: 88 51 01 67
CVR Nr:
12943806
Ledelsen befinder sig:
København

Mere om High School

Deltag i inspirationsmøde

Book et personligt møde med vores High School koordinator Bonnie eller deltag i et af vores inspirationsmøder rundt i Danmark eller online.
LÆS MERE OM INSPIRATIONSMØDE

Elevblogs

En af de bedste måder at forstå hvad et udvekslingsår handler om er ved at følge nuværende elevers blogs.
LÆS MERE OM ELEVBLOGS

Om os
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA