Ansøg

Om STS

Ansvar, tryghed og kvalitet

Ansvar - Tryghed - Kvalitet

For os hos STS gennemsyrer nøgleordene ”Ansvar – Tryghed – Kvalitet” alt hvad vi gør og siger, og er helt afgørende for en virksomhed som vores.

Ansvar
Når vores kunder vælger os som udvekslingsorganisation for deres børn, er vi klar over hvilket ansvar vi står overfor at forvalte. Derfor arbejder vi kun med de bedste repræsentanter – før, under og efter rejsen. Alle vore medarbejdere er nøje udvalgte, og tilgængelige gennem et helt udvekslingsår med STS.

Tryghed
Vi arbejder hårdt på kun at udvælge de bedste værtsfamilier og skoler til vores elever. Vores lokale repræsentanter i værtslandet foretager derfor altid hjemmebesøg, og årlige evalueringer når en værtsfamilie skal modtage en elev fra STS. Mange værtsfamilier har været med os længe, og vi har et tydeligt regelsæt, så både elev og forældre kan føle sig trygge ved udvekslingen.

Kvalitet
Hos STS finder du kun engagerede medarbejdere, som alle selv har været på udveksling og derfor ved hvad det vil sige at rejse til et andet land for at bosætte sig. Dertil arbejder vi kontinuerligt på at forbedre vores programmer via kundeundersøgelser.

Erfaring og engagement

I 1958 organiserede STS hvad der sandsynligvis var verdens første sprogrejse for teenagere. Siden dengang har vi udviklet vores sprogrejse koncept og udvekslingsprogrammer til mange lande, og STS arbejder nu over hele verden. Vi har kontorer i 17 lande og et stort, globalt netværk af partnere og skoler over hele verden.

I dag er STS en af verdens førende organisationer indenfor sprogrejser, high school og au pair ophold . Vi er stolte af vores unikke, verdensomspændende netværk af medarbejdere. Mage års erfaring og følsomhed overfor hver kundes behov og præferencer er hovedårsagerne til vores succes. Kvalitet har altid været en af grundværdierne i STS, og vi evaluerer 4 gange årligt med vores kunder for at sikre dette. Denne værdi understøtter vores organisation og arbejdsprocesser.

Velkommen til STS High School!

Om os
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA