Ansøg

Til dig som er forælder

STS har arbejdet med udveksling i over 50 år og har dermed et godt erfaringsgrundlag i at vejlede i, hvad der er det rette for netop jeres barn. Faktisk er vi den organisation i Danmark, der har længst erfaring med udlandsophold for unge mennesker.
 
Vi lægger stor vægt på at lave en forventningsafstemning fra starten, så der er enighed om, hvad I kan forvente af STS og hvad STS forventer af den unge. STS's personale har alle selv været på udveksling og kan dermed give personlig vejledning til netop jeres barn, og jer som forældre.
Der er mange fordele ved en udvekslingsophold, både fagligt og personligt.
På det faglige plan, vil den unge opleve:

  • Forbedrede sprogkundskaber
  • Erfaring med at bo i et andet land og dermed en anden kultur
  • Kendskab til en anden form for skolegang og andre fag

På det personlige plan modnes den unge ved at lære at stå på egne ben og skulle forholde sig til en ny familie, ny kultur, og nye venner.

Hos STS lægger vi stor vægt på at forberede jer forældre såvel som den unge på det kommende ophold. Der opstår et naturligt tomrum, når den unge er rejst og de færreste forældre er opmærksomme på dette.

Vi er således til stede i lufthavnen ved afrejse til en afsked, som er svær for de fleste. Igennem året vil I modtage rapporter over hvordan det går med jeres barn ligesom I vil have mulighed for at kontakte STS døgnet rundt, såfremt der skulle opstå behov herfor.

STS arbejder kontinuerligt på at have det bedste High School program, hvilket bl.a. gøres igennem evalueringer fra elever og forældre fire gange årligt.

Et år på High School er meget givende og vi vil varmt anbefale det til alle unge.

I menuen til højre og nedenfor har vi sammensat en række af informationer, som vi mener er vigtige for dig som forælder - I kan derfor finde alt, fra informationsmøde-datoer, til kundetilfredshed og hyppige spørgsmål fra vores kunder. I finder ligeledes forældreberetninger fra nogle af de forældre, der i 2012-2015 valgte at sende deres børn af sted på udveksling med STS.

Læs mere om vores kundetilfredshed her 

Læs mere om udtalelser fra tidligere elever her

Bestil et high school ophold her

Kontakt STS ved spørgsmål her

Et udvekslingsår
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA