Hjemme igen

Tilbage i Danmark med nye oplevelser

Du er nu hjemme igen, efter et par spændende uger i et andet land

Det er garanteret rart at være hjemme i Danmark igen, hvor folk taler dansk og opfører sig som du er vant til. Men du kommer helt sikkert også til at længes efter de fantastiske uger, som du har haft på din sprogrejse.

Hold kontakten med dine nye venner
Hold endelig kontakten med dine nye venner og forlæng på den måde din sprogrejse lidt. Hold kontakten med dine nye venner fra Danmark og andre lande, det er så nemt i dag med Facebook, e-mail, Skype og andre sociale medier. Måske ses i også, når vi afholder vores STS Reunion Party i efteråret. Hold også gerne kontakten med din værtsfamilie, det vil de helt sikkert sætte pris på.

Fortsæt med at øve sproget når du er kommet hjem
Husk at bruge dit nye sprog efter du er kommet hjem, så du ikke glemmer det igen. Dette kan du gøre på mange måder, f.eks. ved at se film på det pågældende sprog, køb en avis eller et blad eller læs en bog på sproget. For du vil garanteret gerne rejse tilbage dertil på et tidspunkt, og der vil du selvfølgelig være i stand til både at forstå og gøre dig forståelig. Du vil selvfølgelig også blive tilbudt en god rabat, hvis du gerne vil med os ud på sprogrejse igen.

Om turen