På stedet

Velkommen til et nyt land!

Du er ankommet til din kursusby et sted ude i verden

Selvfølgelig er det rart at være der, men samtidig kan det være, at du er lidt nervøs for at møde værtsfamilien for første gang og begynde at forsøge på at kommunikere på et fremmedsprog. Men bare rolig, de er rare, velmenende og kan lide at passe unge mennesker fra andre lande og kulturer. Det vil helt sikkert komme til at gå rigtig godt.

Og nu begynder alt det sjove. Undervisning varer et par timer hver dag, men det vil formentlig være helt anderledes end det du kender fra skolen derhjemme. Du er nu i det land, hvis sprog du skal lære, og lærerne plejer at drage fordel af dette. Desuden møder du dine nye klassekammerater, ikke kun fra Danmark, men også fra resten af verden , såfremt du har valgt STS International. Vær ikke genert, men spring ud i det, så du kan få mange nye spændende venner!

Du har fri efter skolen og hvad skal du lave? Måske har du booket et sportskursus, og i så fald træner du din yndlingssport eller prøver kræfter med noget nyt. Måske tager du til stranden, solbader og svømmer lidt med dine nye venner. Der vil også være mange dage i løbet af kurset, hvor du, dine leder og klassekammerater tager på spændende udflugter og sjove aktiviteter. Det bliver helt fantastisk!

Om turen