Bestil nu

Til forældre

Velkommen til STS Sprogrejser!

Har I talt om muligheden for at tage på sprogrejse?

At tage ud i verden for første gang uden forældre er en spændende oplevelse og noget, der vil glæde mange unge mennesker. Udover at blive bedre fagligt, vil dit barn også få venskaber på tværs af landegrænser.

Jeg lærte STS at kende, da jeg som 15 årig tog på sprogrejse i USA sammen med en gruppe andre unge. Det er en oplevelse, som har betydet meget for mig. I dag arbejder jeg for STS Sprogrejser og er meget stolt over at kunne hjælpe flere unge til at opfylde deres drømme i udlandet, lære sprog og opleve en anden kultur på tæt hold.

Dengang, som nu, er en sprogrejse med STS den sjoveste og også den mest sikre måde at rejse ud i verden på. Vi har altid fokus på ansvarlighed, sikkerhed og kvalitet, så vores studerende sikkert kan udvikle deres sprogfærdigheder, opleve verden med deres nye venner og få indsigt i en anden kultur.

STS har mere end 50 års erfaring, egne afprøvede undervisningsmaterialer, erfarne og engagerede ledere og værtsfamilier der er valgt med omhu. Er I interesserede i at læse vores kundeevalueringer fra de sidste år, finder I dem i menuen til højre. Vi er stolte over resultatet!

Hos STS Sprogrejser står vi altid velkommen til at hjælpe dig med at beslutte, hvilken sprogrejse, der passer bedst til dig.

Velkommen til - 

Camilla Graversen
Country Manager STS Sprogrejser

Til forældre
Søg pris
Pris inkl. rabat fra:
DKK

British Airways
Elt Council
British Council