STS Student Travel Schools

Vastuu, turvallisuus ja laatu

STS on perheyritys ja perhearvomme Vastuu, Turvallisuus ja Laatu näkyvät kaikessa toiminnassamme. STS aloitti nuorten kielimatkojen ja ulkomaan opintojen järjestämisen vuonna 1958. Itse asiassa voinee sanoa, että STS keksi koululaisten kielimatkat siinä muodossa kuin ne nykyisin eri puolilla maailmaa tunnetaan. Ensimmäinen nuorten kielimatka suuntautui Salzburgiin kesällä 1958. Siihen aikaan matkat tehtiin junalla, nykyisin kielimatkakohteisiin matkustetaan lentäen. Kolme tai neljä viikkoa kestävät kielimatkat ovat tänäkin päivänä suosittuja. Kielimatkaidean olemme vieneet moniin eri maihin ja nykyisin STS on edustettuna useimmilla kielimatkamarkkinoilla eri puolilla maailmaa.

Toiminnan laajentuminen
1976 STS aloitti toiminnan perinteisemmän matkanjärjestämisen parissa perustamalla STS Alpresorin (Suomessa STS Alppimatkat), joka on sekä Ruotsin että Suomen suurin hiihtomatkanjärjestäjä. Vuonna 1992 STS avasi 400 vuodepaikkaisen korkeatasoisen loma- ja kokoushotelli Salzburger Hofin Itävallan Bad Gasteinissa, joka tänä päivänä on yksi Alppien suosituimmista kohteista.

Ammattitaitoiset työntekijät – STS:n menestystekijä kautta vuosien
STS:n maailmanlaajuisen 15 000 hengen yhteistyöverkoston päätetehtävä on taata laatu ja olla tukena. Ammattitaitoiset työntekijät, jotka päämäärätietoisesti keskittyvät laadun ylläpitämiseen, ovat muodostuneet STS:n tärkeäksi kilpailutekijäksi. 

STS:n asema kielimatkojen ja vaihto-oppilasvuosien järjestäjänä Pohjoismaissa on vahva. Laajasta kohde- ja kielivalikoimasta löytyy vaihtoehto jokaiselle matkustusintoiselle nuorelle.

Miksi sinun kannattaa valita STS?
Valitsemalla STS:n tulet laatutietoisen organisaation asiakkaaksi. Olemme saavuttaneet menestystä panostamalla asiakastyytyväisyyteen, korkeaan osaamiseen, tehokkuuteen ja jatkuvaan tuotekehitykseen. Pyrimme tarjoamaan korkeampaa laatua samaan tai edullisempaan hintaan kuin muut vaihtoehdot tarjoavat. Toimialoillamme jatkuvuuden voi taata vain tällä tavoin.

STS Kielimatkat Oy on asettanut toiminnalleen valmismatkalain edellyttämän ja Kuluttajaviraston valvoman vakuuden. STS Student Travel Schoolsilla on myös korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, joten olemme vakavarainen perheyritys.

Sinulle, jolle STS on uusi tuttavuus voimme kertoa, että teemme kaikkemme tarjotaksemme juuri sitä laatua, jota etsit. Tutustu monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tarjontaamme näillä sivuilla.

STS on monien kansainvälistä koulutusta ja matkailua edistävien järjestöjen jäsen:

STS:n isäntäperheistä vastaavat organisaatiot ovat arvostetun CSIET:n tunnustamia. CSIET asettaa laatukriteerit vaihto-oppilastoiminnalle ja kaikki järjestöt hakevat CSIET:n hyväksynnän toiminnalleen ennen jokaisen lukuvuoden alkua. CSIET on tärkein laatutakuu, jonka vaihto-oppilasohjelma voi saada.

ALTO - the Association of Language Travel Organisations on kielimatkailun kansainvälinen foorumi.

WYSET  - The World Youth Student & Educational Travel Confederation on yleishyödyllinen järjestö, joka edustaa nuorisomatkailun, opiskelija-matkailun ja kansainvälisen koulutuksen asiantuntijoiden maailmanlaajuista yhteisöä.

UK inbound toimii matkailun hyväksi Iso-Britanniassa.

Korkein luottoluokitus jo vuodesta 2007.

Tukemassa turvallista kielimatkaa  

Columbus on Englannin poliisin, kielimatkajärjestäjien, oppilaitosten ja paikallisten viranomaisten yhteistyöhanke, jonka tarkoituksena on pienenää kulttuurien välisiä eroja ja edistää asukkaiden sekä kielimatkalaisten turvalliuutta ja viihtyvyyttä. STS:n paikallistoimistossa on erikseen nimetty henkilö, joka pitää yhetyttä paikalliseen poliisiin ja jakaa kielimatkalaisille tietoa kurssikaupungin säännöistä, sekä turvallisuuteen liittyvistä asioista.

Yhteistyön tuloksena kurssikaupunkeihin on mm. lisätty tallentavia valvontakameroita, jotka ovat näkyvästi esillä suurimmassa osassa julkisia alueita. Nuorten suosimia alueita myös valvotaan tarkemmin iltaisin ja viikonloppuisin.