Online aanmelden

Over STS

Responsibility, safety, quality STS has knowledge and experience.

Kwaliteit, zekerheid, verantwoordelijkheid

Dit zijn STS High School's core values waar we aan vast houden bij alles wat we doen. We zien het als een belangrijke voorwaarde voor ons succes.

Kwaliteit 
Als we geen echt enthousiasme en toewijding voor iets hebben, dan doen we het niet. Alle STS stafmedewerkers hebben een passie voor wat ze doen. Velen van ons hebben in het buitenland gewoond en gestudeerd. 

Zekerheid
We kiezen onze gastgezinnen en scholen met zorg. Onze lokale medewerkers bezoeken ieder gezin zelf. Veel gastgezinnen zijn al jaren bij ons. We werken met duidelijke regels voor zowel gezinnen als scholieren. Dat geeft een stuk rust.

Verantwoordelijkheid 
Als ouders besluiten dat hun kind aan een van onze programma's kan deelnemen, betekent dat een enorme verantwoordelijkheid voor ons. Wij nemen deze verantwoordelijkheid zeer serieus, zowel voor, tijdens als na het programma. U kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Ervaring en toewijding

STS Student Travel Schools is in 1958 al met de eerste talenreizen begonnen. Dit concept hebben we kunnen gebruiken in de ontwikkeling van onze andere programma's en STS is nu wereldwijd gevestigd. We hebben kantoren in 18 landen en een enorm wereldwijd netwerk van partners en scholen. 

Vandaag de dag is STS een van de grootste organisaties ter wereld in taalonderwijs en internationale uitwisseling van jongeren. We zijn trots op ons unieke netwerk over de gehele wereld. Jarenlange ervaring en kennis van de behoefte van elke klant zijn de voornaamste redenen van ons succes. Kwaliteit is een van onze kernwaarden. Een hoge kwaliteit resulteert in tevreden klanten en tevreden klanten keren terug.

Welkom bij STS!

STS Student Travel Schools 
Co. reg. no. 556083-9358

Over ons
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA