STS - din partner inom utlandsstudier och resor, sedan 1958

Ansvar, Trygghet och Kvalitet - STS ledord
Vi på STS är pionjärer och arrangerade förmodligen världens första språkresa för skolungdom. Sommaren 1958 gick den första språkresan med tåg till Salzburg och Mattsee i Österrike.  Språkreseidén och arbetet med akademiska utlandsprogram, såsom våra High Schoolprogram, har vi sedan dess exporterat till många länder och STS finns idag etablerat över hela världen. 1986 grundade vi IBS, International Business School, Sveriges ledande skola för eftergymnasiala utlandsutbildningar i t ex USA, England, Italien, Schweiz och Australien. Sedan några år finns STS även i Sydafrika, Sydkorea och Kina.

Verksamheten breddas
1976 tog STS steget in på den traditionella reseverksamheten och grundade STS Alpresor som idag är Nordens största skidresearrangör med resor från Sverige, Norge, Danmark, Finland till Österrike, Schweiz, Frankrike och Italiens främsta skidorter. 1992 invigdes det välkända Hotel Salzburger Hof i österrikiska semesterparadiset Bad Gastein, vår hotell- och konferensanläggning, med nära 400 bäddar och alla tänkbara facilititer. Anläggningen, som kategoriseras 4 stjärnor de luxe, har blivit ett av Alpernas populäraste resemål för semestervistelser och företagskonferenser. 

Vi ser till så att våra elever och resenärer får mer för pengarna
Vi på STS erbjuder attraktiva studie- och resealternativ för varje ålderskategori vilket ofta resulterar i långvariga kundrelationer. Flertalet medarbetare har arbetat inom organisationen i många år och besitter ovärderlig kunskap, vilket är en grundförutsättning då man arbetar med språkutbildning utomlands och förstklassiga semesterupplevelser. Du kan tryggt lämna ansvaret i våra händer och vara säker på att få lite mer för dina pengar än du kanske är van vid. Det är den främsta anledningen till vår framgång och skälet till att våra kunder återkommer från år till år.

Varmt välkommen till oss på STS!

 
STS Student Travel Schools AB
Org.nr: 556083-9358