Bloggar från au pairer i USA

Läs au pair-bloggar från häftiga USA

Biggest in the world. Här finner du bloggar från våra au pairer som lever sin egen "American Dream".

Amanda är au pair i San Fransisco

Hej! Jag heter Amanda och är 20 år. För tillfället så bor jag i San Francisco och jobbar som au pair. Här på min blogg får ni läsa om min vardag och alla mina äventyr i USA! Välkommen att följa med mig på min resa! :)

LÄS BLOGGEN

Dalia är au pair i New Jersey

Dalia heter jag och är en 18, snart 19 årig tjej som precis tagit studenten och nu ska flytta över atlanten för att jobba som aupair i New Jersey åt tre gulliga små tjejer. Här kommer ni att kunna följa mig på mitt äventyr och mina upplevelser.

LÄS BLOGGEN

Josefine är au pair i Texas

Hej!
Jag heter Josefine och är 19 år. Den 14 juli 2014 flyttar jag till USA för att jobba som au pair i San Antonio, Texas. Jag kommer att ta hand om två tjejer på fem och sju år. Välkommen att följa mig under mitt år :)

LÄS BLOGGEN

Emelie är au pair i Boston

Emelie heter jag och är 20 år. Jobbar som Au Pair i Boston där jag tar hand om tvillingbebisar och en pojk på 2 år. Ta del av mitt äventyr på min blogg.
LÄS BLOGGEN

Daniela är au pair i Washington DC

Jag har det jättebra här i DC (Arlington) och har fått många nya fina kompisar och får vara med om massor av roliga saker. USA är verkligen häftigt och jag älskar den här staden!

LÄS BLOGGEN

Jennie ska åka som au pair till USA i sommar

Försöker förverkliga en dröm. Förhoppningsvis flyttar jag till USA i slutet på sommaren och jobbar som Au Pair. Denna bloggen är till för de som vill hänga med på min resa och min dröm om att få bo i USA.

LÄS BLOGGEN

Jonna au pair i USA

Jonna åker som au pair till USA i juni. Läs om hennes förberedelser inför sitt livs stora äventyr.
LÄS BLOGGEN

Fanny är au pair i Georgetown, Texas

Jag heter Fanny, är 20 år och skapade denna bloggen för att kunna uppdatera folk där hemma om mitt år i Georgetown, Texas i USA. Bor hos en familj där jag är au pair för tre barn, en åttaårig pojke, en sexårig flicka och en tvåårig pojke som är helt underbara!
LÄS BLOGGEN

Linnéa är au pair i Los Angeles

Jag heter Linnéa och är 19 år. Kommer från Falköping, en liten stad i Västra Götaland. Den 19 augusti lämnade jag Sverige och flyttade till Los Angeles för att jobba som au pair och ta hand om 4 tjejer, 5 och 7 år. Följ mitt år här och se vad jag gör.
LÄS BLOGGEN

Sara är au pair i Jacksonville, Florida

Sara är au pair och kommer förlänga sitt au pair år med ett halvår. Läs om hennes fantastiska upplevelse i hennes blogg!
LÄS BLOGGEN

Ronja är au pair i Virginia och Westchester

Tjenixen! Jag heter Ronja och är 19år. På den här bloggen kan ni följa mitt Au pair år i USA. Som börjar i Virginia och efter en månad flyttar familjen vidare till Westchester :) Har ni några frågor eller funderingar är det bara att fråga :) 

LÄS BLOGGEN

Isabelle är au pair i Seattle

Den 12:e augusti 2013 tog jag mitt pick och pack och bytte ut den svenska västkusten och Göteborg mot den amerikanska västkusten och mitt au pair-år i Seattle, WA. Jag bor hos mamma Eden, pappa Eric och mina värdbarn Addie, 6 år och tvillingarna Adrian och Anderson, 4 år. Jag har skrivit alla steg jag gick igenom i både ansökningsprocessen och matchningsprocessen och nu skriver jag om min vardag i Seattle och andra grejer jag upplever här i USA. Enjoy!
LÄS BLOGGEN

Matilda är au pair i New York

Hej! Jag är en tjej på 19 år som just nu spenderar 1 år i USA som au pair :) 
LÄS BLOGGEN

Sandra är au pair i New Jersey

Jag är 20 år och är Au Pair i New Jersey. Här skriver jag om vardagen och allt vad den innebär som Au Pair, samt alla speciella saker man får möjlighet att uppleva på andra sidan jordklotet.

LÄS BLOGGEN

Elin är au pair i New Jersey

Hej! Jag heter Elin, är 19 år och kommer från Sävedalen strax utanför Göteborg. Den 15 juli åkte jag till USA för att jobba som Au Pair i Ridgewood, New Jersey. Bor hos en familj med 3 kids, 2 grabbar, D (12 år) & M (10 år) samt en tjej, E (7 år).
LÄS BLOGGEN

Mette är au pair i USA

Följ Mettes liv som au pair i USA!
LÄS BLOGGEN

Madeleine är au pair i USA

Följ Madeleine's blogg från USA.
LÄS BLOGGEN
 

Elin är au pair i USA

Följ Elins liv som au pair i USA.
LÄS BLOGGEN

Sophie är au pair i Maryland

Mitt namn är Sophie, jag är 20 år och kommer från Halmstad. Här får ni följa mig på mitt äventyr i USA som au pair i ett år framöver. I bloggen kommer jag dela med mig av min vardag så som shopping, mat, träning och mycket mer. Välkomna!

LÄS BLOGGEN

Matilda, au pair i New Jersey

Hej! Matilda heter jag och den 25e augusti flyttar jag över Atlanten för att jobba som au pair i South Orange, New Jersey. Än så länge skriver jag om alla förberedelser innan avresa. Hoppas ni gillar det! :)

LÄS BLOGGEN

Kajsa är au pair i New York!

Hej! Kajsa heter jag och är en 20åring från Linköping. Sedan den 17 mars lever jag au pair livet i Rye, NY - USA. Så i denna blogg kommer ni kunna följa mitt au pair liv, men ni kommer även kunna läsa om annat smått och gott.  Enjoy!
LÄS BLOGGEN


Linnea är au pair i USA

Hej på er! Jag heter Linnea och är en tjej på 19 år från Västerås. Här tänkte jag skriva lite om mitt liv just nu och om mitt liv som au pair i USA.

LÄS BLOGGEN

Livet som Au Pair
The Alliance
International Au Pair Association