Bloggar från au pairer i USA

Läs au pair-bloggar från häftiga USA

Biggest in the world. Här finner du bloggar från våra au pairer som lever sin egen "American Dream".

Daniela är au pair i Washington DC

Jag har det jättebra här i DC (Arlington) och har fått många nya fina kompisar och får vara med om massor av roliga saker. USA är verkligen häftigt och jag älskar den här staden!

LÄS BLOGGEN

Fanny är au pair i Georgetown, Texas

Jag heter Fanny, är 20 år och skapade denna bloggen för att kunna uppdatera folk där hemma om mitt år i Georgetown, Texas i USA. Bor hos en familj där jag är au pair för tre barn, en åttaårig pojke, en sexårig flicka och en tvåårig pojke som är helt underbara!
LÄS BLOGGEN

Linnéa är au pair i Los Angeles

Jag heter Linnéa och är 19 år. Kommer från Falköping, en liten stad i Västra Götaland. Den 19 augusti lämnade jag Sverige och flyttade till Los Angeles för att jobba som au pair och ta hand om 4 tjejer, 5 och 7 år. Följ mitt år här och se vad jag gör.
LÄS BLOGGEN

Sara är au pair i Jacksonville, Florida

Sara är au pair och kommer förlänga sitt au pair år med ett halvår. Läs om hennes fantastiska upplevelse i hennes blogg!
LÄS BLOGGEN

Isabelle är au pair i Seattle

Den 12:e augusti 2013 tog jag mitt pick och pack och bytte ut den svenska västkusten och Göteborg mot den amerikanska västkusten och mitt au pair-år i Seattle, WA. Jag bor hos mamma Eden, pappa Eric och mina värdbarn Addie, 6 år och tvillingarna Adrian och Anderson, 4 år. Jag har skrivit alla steg jag gick igenom i både ansökningsprocessen och matchningsprocessen och nu skriver jag om min vardag i Seattle och andra grejer jag upplever här i USA. Enjoy!
LÄS BLOGGEN

Matilda är au pair i New York

Hej!
Jag är en tjej på 19 år som just nu spenderar 1 år i USA som au pair :) 
LÄS BLOGGEN

Elin är au pair i New Jersey

Hej! Jag heter Elin, är 19 år och kommer från Sävedalen strax utanför Göteborg. Den 15 juli åkte jag till USA för att jobba som Au Pair i Ridgewood, New Jersey. Bor hos en familj med 3 kids, 2 grabbar, D (12 år) & M (10 år) samt en tjej, E (7 år).
LÄS BLOGGEN

Amanda är au pair i South Glastonbury

Jag är en 19 årig tjej från Gotland som numer bor i South Glastonbury, CT i USA. Här jobbar jag som AuPair och tar hand om fyra jättehärliga barn.
LÄS BLOGGEN

Dalia är au pair i New Jersey

Hej! Dalia heter jag och är en 18, snart 19 årig tjej som precis tagit studenten och flyttat över atlanten för att jobba som aupair i New Jersey åt tre gulliga små tjejer. Här kommer ni att kunna följa mig på mitt äventyr och mina upplevelser. För övrigt är jag en mycket glad tjej i mina bästa år som älskar sushi, romantiska komedier och hästar. Vill du se lite mer uppdatering med bilder så kan du nedan även klicka dig in på min instagram & facebook profil. Ha de nu gött o hoppas du kikar in här igen!
LÄS BLOGGEN

Anna är au pair i Colorado

Följ Annas äventyr som au pair i Colorado.
LÄS BLOGGEN

Mette är au pair i USA

Följ Mettes liv som au pair i USA!
LÄS BLOGGEN

Madeleine är au pair i USA

Följ Madeleine's blogg från USA.
LÄS BLOGGEN
 

Elin är au pair i USA

Följ Elins liv som au pair i USA.
LÄS BLOGGEN

Livet som Au Pair