Andra STS utbildningar:

Händelserikt år i Washington D.C.!

Hela världens ögon kommer att vara riktade mot Washington D.C. under hösten 2012!

Det är ett stort och spännande politiskt år med både presidentval och val av 33 nya representanter till senaten i USA. Det händer inte ofta så tag chansen att få leva, studera och praktisera i händelsernas centrum Washington D.C. under 2012/2013.

IBS har två helt unika utbildningar som inkluderar fyra månaders praktik i den amerikanska huvudstaden. Studera och praktisera inom ämnesområdena Journalistik & PR eller Global Affairs & Diplomacy. Du får ovärderliga erfarenheter och kunskaper som du kommer att ha stor nytta av i arbetslivet. Dessutom får du minnen för resten av livet. Följ presidentvalet och ta del av den internationella mediastormen på nära håll. ”Local news is global news” för dem som bor i Washington D.C.

Du lär dig branschen på plats i staden där allt händer! IBS ettåriga utbildningar i Journalistik & PR och Global Affairs & Diplomacy omfattar en termins akademiska studier på NOVA, USA:s näst största Community College och en hel termins praktik på ett företag/organisation i Washington D.C.


Tidigare IBS-studenter har bl a praktiserat på:

* CNN      * NBC Washington
* FOX 5 * United Press
* Washingtonian * National Geografic
* International Trade Council * US Airways
* Swedish American Chamber of Commerce    
* Earth Day Networks
* Amnesty International * The Red Cross
* DowLohnes Government Stategies * Greenpeace USA