Andra STS utbildningar:

Språkkurs för dig över 50. Läs engelska, spanska, franska eller italienska.
Språkkurs för dig över 50. Läs engelska, spanska, franska eller italienska.

Språkkurs för dig över 50

STS har språkkurser som är utformade för dig som är över 50. Kombinera språkstudier och kulturupplevelser.

Utnyttja den frihet du har som levnadsglad senior och upptäck världen tillsammans med jämnåriga genom våra kombinerade språk- och kulturresor till tre olika destinationer i Europa.

Vi ger Dig möjligheten att under två veckor uppleva den engelska, maltesiska, spanska, franska eller italienska kulturen, träffa nya vänner, lära dig spännande matlagning och nya språk.

Ring oss på 031-600 480, alternativt beställ mer information om våra 50+ kurser genom att fylla i formuläret till höger!

Utöver språkstudier arrangeras gemensamma utflykter och aktiviteter och det ges även utrymme att själv eller tillsammans med dina kurskamrater utforska det lokala utbudet av restauranger, museer, kultur- och sportarrangemang. Resan inkluderar även boende i en form som passar dina önskemål.

Njut av livet - åk på språkkurs med STS!

Lena studerade engelska på Malta

Lena Stenqvist, 2-veckors kurs på Malta

"Jag reste på språkresa till Malta med STS 50+ i september 2010 och kan verkligen rekommendera er att göra som jag. Jag har lärt mig att förstå och prata engelska bättre och fått lära känna nya trevliga människor från länder runt om i världen. I kursen ingick att åka på guidade turer tillsammans med kurskamraterna och då fick man möjlighet att praktisera engelskan och samtidigt lära sig landets historia och kultur."

Karl-Erik studerade italienska i Siena

"Under mellandagarna 2009 fick jag en idé att läsa italienska någon vecka i Italien till hösten. Jag ringde till STS i Göteborg, fick tag på en kunnig kille som på ett par dagar gav mig all den information jag behövde för att göra allvar av mitt infall. 

Det blev två veckor i Siena med boende för mig och min fru hos ett par i 60-årsåldern, två fantastiska veckor. Kombinationen kurs och boende i italiensk familj var mycket lyckat och det kommer vi att göra om. Kursen var mycket bra. Boendet var också mycket bra men gav oss dessutom möjligheten att uppleva en italiensk familjs vardag.

Att boka genom STS gjorde att jag slapp alla risker och osäkerhet, vilket man inte minst som pensionär värdesätter. Och servicen från dem på STS var mycket bra: snabba och korrekta svar på frågor."

Språkkunskaper öppnar dörrar både på det privata och professionella planet.

Sveriges Utbildningsradio har uppmärksammat detta med programmet "I love språk". Se det inspirerande programmet här!

Pdf Priser och datum 2014
Storlek: 32.1K bytesModifierad:  2 April 2014, 10:07

Jag vill veta mer om STS 50+ kurser!

Jag vill veta mer om:*