Andra STS utbildningar:

Lär dig ett språk utomlands. Åk med STS Internationella Språkskolor och få både ett nytt språk och nya vänner

Våra studenter berättar

Ta del av STS studenters upplevelser under studietiden utomlands. Klicka på respektive land ovan och låt dig inspireras av deras äventyr.

Vill du komma i kontakt med blivande, avresta eller hemkomna studenter? Hör gärna av dig till oss så kan vi hjälpa dig komma i kontakt med någon som läst en språkkurs utomland. Du kan också gå in på vår Facebooksida för att hitta tidigare studenter. Dela med dig av egna erfarenheter, ställ frågor, få tips, ta del av erbjudanden och träffa nya vänner.

Studentbloggar

Franska
Amanda bloggar från Nice i Frankrike. Följ med i hennes vardag med franskalektioner, nya vänner och roliga utflykter. Till bloggen här.

Italienska
Arash har nyligen kommit hem från att ha studerat italienska i Florens. I sista inlägget på bloggen sammanfattar han sin upplevelse och ger en mängd bra tips. Till bloggen här.

Engelska
Frida lever livet i London och bättrar på engelskan. Mellan intensiva skoldagar hinner hon också med allt roligt som denna världsmetropol har att erbjuda. Till bloggen här.

Japanska
Malin är snart på väg ut på en lång resa till Tokyo, för att plugga japanska. Följ hennes äventyr från förberedelser till avresa och ta del av livet i Japan. Till bloggen här.Bookmark and Share