Andra STS utbildningar:

Operahuset i Sydney, Australien, fotat underifrån.
Studera engelska i Australien med STS Internationella Språkskolor.

Språkkurs i engelska, Australien

Australien har ett skönt klimat, trevliga människor och en avslappnad livsstil som har bidragit till landets popularitet.

Australien, ”the land down under”, är på många sätt precis tvärtom från Sverige. Du kommer se andra stjärnbilder på himlen och inse att det är sommar där när vi har vinter här, och tvärtom. I detta stora land, som snarare är att betrakta som en kontinent, får du uppleva ett spännande djurliv och vacker natur. Landet är särskilt känt för sina söta kängurur och koalor.

I Australiens storstäder, som Sydney, Brisbane och Melbourne, lever du skönt storstadsliv, med ett brett utbud av kultur, shopping, restauranger och caféer. Kulturlivet präglas av det brittiska arvet även om Australiens ursprungsbefolkning, Aboriginerna, och dess uråldriga kultur på senare år spelar en allt mer framträdande roll.

Australiens kust sträcker sig nästan 50 000 km och har mer än 10 000 sandstränder, fler än något annat land på jorden. Mer än 85 % av Australiens befolkning bor mindre än 50 km från kusten, så hav och stränder är en livsstil för många. Du som älskar vattensporter som surfing, dykning eller segling, kommer garanterat trivas som fisken i vattnet tillsammans med australiensarna, “the Aussies”.

Studera engelska med STS i Australien!

Bookmark and Share