Andra STS utbildningar:

Läs engelska på Nya Zeeland och upplev den speciella natur och det speciella djurliv som finns där.
Läs engelska på Nya Zeeland och upplev den speciella natur och det speciella djurliv som finns där.

Språkkurs i engelska, Nya Zeeland

Läs engelska på Nya Zeeland och upplev en natur i särklass

På Nya Zeeland pratar man engelska. Nya Zeeland består av två större öar, Nordön och Sydön. De båda öarna skiljer sig en hel del åt. På hela Nya Zeeland är det vänstertrafik. På Nya Zeeland kan du, om du har tur, få uppleva sydsken - södra halvklotets motsvarighet till norrsken.

Nordön
På Nordön ligger den största staden Auckland samt huvudstaden Wellington. På Nordön bor majoriteten av Nya Zeelands 4 miljoner invånare och Nordön är också landets kulturella och ekonomiska centrum.

Sydön
Sydön domineras av magnifika bergskedjor och en storslagen natur. Christchurch är Sydöns största stad och utgångspunkten för många fantastiska utflyktsmål. Nya Zeeland är lite av ett äventyrsland och gillar du lite mer fartfyllda fritidsaktiviteter som forsränning, skidåkning, fallskärmshoppning, bungy-jumping etc så finns alla förutsättningar för att du skall få en trivsam och minnesvärd vistelse på Nya Zeeland.

OBS!
Du som skall studera i Nya Zeeland måste teckna Falcks försäkring annars får du inte lov att studera i landet! (140 kr/vecka). Läs mer om försäkringen här.

Bookmark and Share