Andra STS utbildningar:

Spanien utstrålar passion och värme.
Spanien utstrålar passion och värme. Lär dig spanska och ta del av Spaniens kultur och historia.

Språkkurs i spanska, Spanien

Spanien utstrålar passion och värme. Lär dig spanska med STS och ta del av allt som Spanien har att erbjuda.


Språkkurs i Spanien
Spanien har de senaste åren seglat upp som ett verkligt favoritland hos svenska språkresenärer. Fler och fler upptäcker detta fantastiska land som är så fullt av spännande historia och som har en fantastisk kultur. I Spanien bor vänliga levnadsglada människor och här hittar du ett oslagbart klimat.

Spanien kontrasternas land
Spanien är i många avseenden ett kontrasternas land. Från det bergiga norr till den heta södern, från den storslagna huvudstaden Madrid till de soldränkta städerna längs den långa Medelhavskusten. Landet sjuder av liv och spanjorerna älskar sina fiestor, festivaler och långa heta nätter.

Examenskurs i spanska - D.E.L.E
En D.E.L.E examen är den spanska motsvarigheten till engelskans Cambridge examen. Testet är tillför dig som vill ha en officiell examen och diplom över dina spanskakunskaper. Du har möjlighet att ta en D.E.L.E examen på samtliga kursorter där du kan studera spanska. Här kan du läsa mer om D.E.L.E.Uppge i din ansökan eller kontakta oss om du önskar att studera en förberedande D.E.L.E kurs och/eller avlägga examenstestet under din studietid.

Bookmark and Share