Andra STS utbildningar:

Plugga spanska i Valencia i Spanien.
Plugga spanska i Valencia i Spanien.

Valencia

Boende och fritid

Människorna i Valencia tycker om det goda livet, vilket starkt präglar utbudet av restauranger, tapasbarer och kaféer. Här finns något för alla smaker och inriktningar. Du kan välja att bo i studentlägenhet med självhushåll eller hos en av våra noggrant utvalda värdfamiljer med olika inkvarterings- och måltidsalternativ.

Du har tillgång till ditt boendealternativ från och med söndagen innan kursstart till och med lördagen efter kursslut.

Värdfamilj
Avståndet mellan skolan och värdfamiljerna är 10-40 minuter. När du bor i värdfamilj ingår halvpension, den består av frukost och middag alla dagar i veckan. Du väljer om du vill bo i enkel- eller dubbelrum. Sängkläder får du låna av värdfamiljen.

Studentlägenhet
Lägenheterna ligger på 10-40 minuters avstånd från skolan. De är enkelt möblerade och har grundutrustade kök. Du väljer om du vill bo i enkel- eller dubbelrum. Det är ofta 4-6 studenter som delar en lägenhet. Tvättmaskin finns i lägenheten. Gemensamma ytor städas en gång i veckan.

Studenthem
Studenthemmet ligger ca 15 minuter med metro från skolan och att bo här ger dig ett bra tillfälle att lära känna andra internationella studenter. Du väljer om du vill bo i enkel- eller dubbelrum. Halvpension ingår, som består av frukost och middag alla dagar i veckan. Du kommer ej ha tillgång till kök. Du delar badrum med de andra studenterna och studenthemmet har air condition, värme, telefon och internetuppkoppling.

Observera att studenthemmet ovan kan bli fullbokat under högsäsong då andra alternativ kommer att erbjudas istället. Se därför till att vara ute i god tid med din ansökan för att då ditt föredragna boendealternativ.