Beachvolleyboll

Beachvolleyboll är den perfekta sporten för dig med mycket energi.

Spela volleyboll på stranden

Beachvolleyboll blev en OS-gren 1996 och är den perfekta sporten för dig med mycket energi eller som bara är sugen att testa på en riktigt rolig aktivitet.

Beachvolleyboll kan spelas av 4-12 deltagare. Ju fler deltagare desto enklare är det att spela. Att ha sand som underlag ställer höga krav på spelarnas teknik och rörlighet och man ser allt som oftast spelare som dyker för att rädda en boll. När man tävlar i t ex OS så är det bara fyra spelare på plan samtidigt, två på varje sida om nätet.

Du som är nybörjare kommer att få en bra introduktion i den populära sporten och du som redan är aktiv utvecklas i en stimulerande miljö. Kursen omfattar 9 lektioner under tre veckors tid. Du kommer till att börja med att lära dig säkerhetsrutinerna kring sporten och det finns alltid minst en vuxen närvarande när du spelar. Utrustning och träningslokaler håller internationell standard och det finns både kafé och åskådarplatser vid planerna på stranden.

Om vädret skulle förhindra oss att spela beachvolleyboll så kommer vi antingen att flytta träningstillfällena eller så ser vi till att ordna en likvärdig aktivitet.

Omfattning: 9 lektioner á 2 timmar (totalt 18 timmar) under 3 veckor

Pris: 990 kr

Du kan välja beachvolleyboll på följande orter:

Bournemouth

Välj beachvollyboll i hippa Bournemouth.

Perfekt för dig som vill kombinera dina språkstudier med sol och bad. Här finns Englands bästa stränder.
LÄS MER OM BOURNEMOUTH

Aktiviteter