Dykning - Avancerad

Fortsättningskursen, för dig som redan har ditt dykcertifikat.

Vidareutveckla dina dykerfarenheter och dykkunskaper

PADI Open Water Diver Advanced är kursen som ger dig möjlighet att utveckla det du lärde dig under din grundkurs. Här får du göra ett flertal dyk i olika typer av vatten.

Kursen består av en teoridel där vi i huvudsak använder oss av den lärobok som du köper på utbildningscentret. Vi gör sammanlagt fem havsdyk där ett måste vara ett djupdyk och ett annat ett navigationsdyk.

De övriga tre dyken kan vara ytterligare djup- eller navigationsdyk alternativt:
1. Multy-Level Speciality
2. U/W Naturalist
3. U/W Photography

När kursen är slut har du fått både kunskap och dykerfarenhet för att kunna utvecklas vidare och få glädje av de flesta typer av undervattensmiljöer.

I slutet av kursen gör du ett examensprov. Om du tycker att engelskan är för svår så kan du få provet på ditt eget språk. För att kunna få godkänt så krävs att du varit närvarande vid samtliga fem lektionstillfällen. Själva certifikatet får du efter det att du har kommit hem.

Under kursen råder strikta säkerhetsregler som du måste följa. Du behöver ha med dig badkläder, en badhandduk och solskydd. Glöm inte att ta med ditt befintliga dykcertifikat. All annan dykutrustning för du låna på plats.

Omfattning: Ett dyk per eftermiddag under 5 dagar

Pris: 2 450 kr, (gäller endast för sommaren 2013)

Du kan välja Dykning - Advanced på följande orter:

Malta

Välj dykning - avancerad på coola Malta.

Öva din engelska och njut av sol, härliga stränder, kristallklart vatten och mängder av roliga aktiviteter.
LÄS MER OM MALTA


Aktiviteter