Vattenskidåkning

Vattenskidåkning - för dig som gillar båtar, vatten, spänning och fart.

Snart, snart, snart, lyssna på motorn.....NU!

Kursen i vattenskidåkning blir garanterat sommarens höjdpunkt och något du kommer att tänka tillbaka på med glädje. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller om du är en van vattenskidåkare, kursen passar alla.

Erfarna instruktörer kommer att hjälpa dig att behärska vågorna och du kommer att sprudla av liv och glädje efter varje övningstillfälle. Varje gång du väntar på att höra motorn varva upp och håller extra hårt i handtaget och väntar på att linan skall sträckas ut, det är spänning det. Att sedan resa sig ur vattnet och känna farten, den känslan är obeskrivlig.

Kursen sträcker sig över tre veckor och omfattar sammanlagt 4 * 1,5 timmars undervisning. Själva åktiden är 4 * 10-12 minuter, resten av tiden är du med i båten, lyssnar på instruktörerna och njuter av att vara på vattnet med dina nyfunna vänner.

Ta med dig dina egna badkläder, badhandduk och snacks och dricka till stranden. Våtdräkt får du låna på plats. Glöm inte att ta med solskydd! Att bränna sig i solen gör både ont och är skadligt.

Omfattning: 4 lektioner á 1,5 timmar (totalt 6 timmar) där du själv åker 4 pass á 10-12 minuter.

Pris: 1 195 kr

Du kan välja vattenskidor här:

Torquay

Välj vattenskidåkning i mysiga Torquay.

Ta en fika under palmerna i på Englands egen riviera. Här finns 14 härliga stränder och mycket kul att göra.
LÄS MER OM TORQUAY

Aktiviteter