Boka

Därför väljer våra kunder STS

1. STS gör det kul med språk

STS unika undervisningsmetod utnyttjar fördelarna med språk­inlärning där språket talas. Du går i internationella klasser, bor i värdfamilj och fokuserar på uttryck och uttal. Inlärningen blir roligare, snabbare och effektivare och ger både språkligt mod och finslipat uttal.

2. Bäst värde för pengarna

I våra utvärderingar beskrive över 90 % av eleverna att de är väldigt nöjda med sin språkresa. Toppenbetyg från eleverna och konkurrenskraftiga priser är ingen motsättning hos oss. Pris för två veckor i England där resa, boende, skola, ledare och aktiviteter ingår är från 11 495: -

3. Lång erfarenhet

Tack vare lång erfarenhet och ett omfattande globalt nätverk garanterar vi att alla våra resor ger språk­träning, kulturellt utbyte och fantastiska upplevelser på bästa sätt. Det gör även att vi kan handplocka och erbjuda de mest attraktiva destinationerna, skolorna, aktiviteterna och boendena.

4. Tryggt och säkert hela vägen

Våra kärnvärden ansvar, trygghet, kvalitet genomsyrar allt vi gör från att rekrytera ledare, till att hitta värdfamiljer eller planera aktiviteter. Du kan alltid känna dig trygg med STS Språkresor!

En språkresa
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council