Boka

En typisk vecka

Townwalk

söndag: Första dagen på destinationen gjorde vi en townwalk för att lära känna stan. Nu blir det inga problem att hitta till skolan, banken, busshållplatsen och vår mötesplats.  

Lektioner

måndag: Vi hittade på massvis med roliga saker i skolan idag. T ex blev vi indelade i olika grupper och började planera vår tidning som vi ska göra tillsammans.  

Strandhäng

tisdag: Strandhäng vid ­Brighton Pier! Idag var det underbart väder och beachen är ju självklart den bästa platsen att hänga på efter skolan.

Royal Pavilion

onsdag: Idag har vi besökt coola Royal Pavilion här i Brighton. Vilket ställe! Efter middag hos värdfamiljen drog vi sen till stan för kvällens skattjakt! 

Packed lunch

torsdag: Mitt lunchpaket från min värd­familj. Vi får ofta mackor, någon frukt och en påse chips. Ibland en choklad­bit också. Gott att sitta och äta i solen. 

Brighton Pier

torsdag: Piren är ett måste i Brighton. Den är som en nöjespark på en stor brygga. Så roligt! Hit går vi så ofta vi kan. Träffar kompisar, äter glass och eller bara hänger.

STS Student Party

fredag: Party time! Kul att ­träffa alla sköna vänner på dansgolvet och bara dansa loss. I morgon väntar tripp till London, så kul! Första gången jag åker dit :-) 

London!!!

lördag: Shopping time! Idag var det dags att upptäcka London! Jag fyndade skor och kläder. Innan vi åkte tillbaka hann vi med en super-god afternoon tea på Oxford Street.

Beach party

söndag: Grillning av marshmallows på stranden! Supermysigt att samlas på kvällen, prata, skratta
och se solnedgången tillsammans. I morgon är det dags för skola igen.

En språkresa
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council