Boka

Fartfylld fritid

New friends for life

Språkresan är en måste-upplevelse. Du kommer skratta så tårarna sprutar, se massa sköna platser och lära känna så många nya vänner. Kalendern är helt enkelt fullspäckad av skoj saker att göra efter dagens lektioner!

Saker som ingår är exempelvis badutflykter, grillkvällar, sport, festligheter och utflykter. Dessutom tar vi med dig på sightseeing- och shoppingtripp till häftiga städer som London eller Paris. Ibland ingår till och med övernattning där. Ett perfekt sätt att fortsätta träna språk dygnet runt!

Såklart finns också tid att bara umgås med alla nya kompisar, snacka engelska och lära dig allt om deras länder. Typiskt bara att språkreseveckorna helt magiskt går så fort! Tur att det är så lätt att hålla kontakten och hälsa på hos dina nya vänner efter resan

Aktiviteter som ingår

Du ska inte bara plugga på språkresan utan självklart även ha en riktigt rolig och meningsfull fritid.

På varje destination finns det ett stort antal inkluderade aktiviteter samt möjligheten att organisera andra aktiviteter tillsammans med dina kurskamrater och ledare. Minst ett storstadsbesök ingår, precis som studentpartyn och andra aktiviteter där du träffar trevliga STS-studenter. Dessutom ingår hel- och halvdagsutflykter i närområdet. Varje grupp har sin egen aktivitetsledare som har till uppgift att ge studenterna en innehållsrik vistelse.

Storstadsbesök ingår ofta

En av de mest spännande utflykterna under din språkresa blir säkerligen storstadsbesöket. Minst ett storstadsbesök ingår i de flesta av våra språkresor.

Det kan vara till London, Paris, Miami eller Valletta och ibland ingår övernattning. Vi inleder storstadsbesöket med en sightseeingtur, till fots eller med båt eller buss, så att du får en rejäl överblick över staden. Glöm inte att ta med fickpengar till mat och lokala resor. 

Dansa på STS Student Party

På de flesta destinationer har vi speciella STS Student Partyn, antingen i STS egen regi eller i samarbete med någon klubb på orten.

De är givetvis alltid drogfria. Där träffar du dina nya kamrater från olika länder och dansar loss till den senaste musiken. Dina ledare finns givetvis med på partyt. På några destinationer arrangerar vi av olika skäl inte STS Student Party, läs under respektive ort!

Köp till ett utflyktspaket

Har du svårt att sitta stilla? Vill du uppleva mesta möjliga av allt spännande och intressant som ditt värdland och din destination har att erbjuda? Då ska du köpa till ett STS Explorer Pass.

Det är ett utflykts- och aktivitetspaket som ger dig möjlighet att få ut ännu mer av din resa, utöver de aktiviteter och utflykter som ingår för alla. Med STS Explorer Pass får du uppleva mer av ditt värdland och chans att testa nya aktiviteter. 

Innehållet i STS Explorer Pass varierar mellan våra olika destinationer. Läs mer om vad som ingår på just din destination under fliken "aktiviteter" på respektive destination. Det bästa är att boka och betala STS Explorer Pass innan din avresa. Med vårt utflyktspaket STS Explorer Pass kan du t ex få ytterligare ett storstadsbesök eller beachutflykter på helgerna beroende på destination.

Köp till en STS Sportkurs

Passa på att finslipa dina färdigheter i din idrottsgren eller ditt fritidsintresse eller prova på något helt nytt.

STS Sportkurser hålls några eftermiddagar i veckan och är ett perfekt komplement till språkundervisningen. Du tränar ditt språk även under kursen eftersom träningen/lektionerna sker på det inhemska språket.
STS erbjuder bland annat kurser i vindsurfing, dykning, tennis, multiwater, dans, ridning, beachvolleyboll och vågsurfing. Läs under respektive destination om vilka sportkurser som erbjuds just där.

Köp till en extra utflykt

På en del destinationer finns längre utflykter att lägga till, exempelvis till Disneyland Paris, Sicilien, etc. 

En språkresa
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council