Boka

För föräldrar

Hej förälder

Pratar ni språkresor hemma?
Smart! En språkresa är ett av de bästa sätten att verkligen bli bra på språk. Det funkar ju som så att samtidigt som man har kul och träffar en massa nya kompisar så pratar och praktiserar man språk varje dag utan att egentligen tänka på att det är språkträning. Att beställa en glass på ett fik, köpa ett par solglasögon i affären, prata om sin vardag med värdfamiljen, allt detta görs ju på ett annat språk och för varje dag blir det lättare och självklarare. Tillsammans med några timmars kul och annorlunda språkundervisning varje dag så utvecklas språkkunskapen väldigt fort så tIll sist till och med drömmer man på ett annat språk.

Så mycket mer än språkträning
En språkresa ger så mycket mer än bara nya utländska uttryck, favoritmaträtter, roliga anekdoter och härliga foton. Viktigare är att resan bidrar till att vidga vyerna, ge perspektiv på livet hemma i Sverige, insikt om hur många valmöjligheter som finns och lite större mod att välja väg. Dessutom har språkresan gett en hel del nya vänner från olika länder. Att detta stämmer ser vi varje år på våra elevutvärderingar. De flesta förväntar sig och anger att de får språkträning, vänner och härliga upplevelser. Kunskap om andra kulturer och personlig utveckling anger de allra flesta att de får mer än väntat av.

Delbetala ditt barns språkresa helt ränefritt!

Du behöver inte betala hela summan av ditt barns språkresa på en och samma gång! Vårt avtal med Collector gör att våra språkresekunder kan lägga upp en avbetalning på 3, 6 eller 12 månader helt räntefritt. Upplägget ser ut på följande vis:

3 månader – 95 kr i uppläggningsavgift. Boka nu och betala om tre månader.

6 månader – 195 kr i uppläggningsavgift. Faktura månadsvis. Fakturavgift 29 kr.

12 månader – 295 kr i uppläggningsavgift. Faktura månadsvis. Fakturaavgift 29 kr.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!

Ge något ovärderligt
Som förälder känns det extra gott att kunna bädda för en bra framtid för sina ungdomar. Oavsett vilken väg de väljer senare i livet så är kunskaper och säkerhet i ett annat språk alltid ovärderligt. Har du en tonåring hemma som snart ska kliva ut i vuxenlivet och följa sin dröm? Ett smart sätt att hjälpa dem vidare i livet är att låta en språkresa bli ett steg på vägen! När ni möts på flygplatsen efter resan kommer du märka vilken stor skillnad några veckor på språkresa har gjort!

Min dotter var på språkresa
”Att få åka på språkresa är ett minne för livet och en mycket god investering. Det kändes verkligen tryggt med STS långa erfarenhet. Vi fick hem en dotter som hade lärt sig resa själv, ta ansvar och som hade fått nya en massa nya kamrater. Hon har utvecklats på ett mycket positivt sätt.”
Läs hela intervjun med Ulrika, vars dotter var på språkresa med STS i Torquay.

Såhär funkar språkresan
Hit kan man åka

En språkresa
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council