Boka

Resa med ledare

Safety first

STS engagerade och härliga ledare finns med på din resa från början till slut. De kan som inga andra skapa grym sammanhållning och skön stämning. Ledarna är noga utvalda av STS och blir din fasta punkt under resan, oavsett vad du behöver eller när du behöver det. Extra tryggt för dig som kanske reser utan föräldrar för första gången.

På avresedagen träffar du några av ledarna och delar av din klass redan på flygplatsen. Pirrigt! Tillsammans flyger hela gänget ner till destinationen och åker buss sista biten. Gott om tid att lära känna varandra inför de kommande veckorna.
 

STS Ledare

Din ledare finns på språkresan för din skull. Du känner igen dem på sina gula tröjor och kan nå dem under dygnets alla timmar.

Skulle något akut inträffa är det din ledare du ska kontakta. Det är viktigt att du alltid berättar för din ledare om något är fel eller inte känns bra. Får ledaren inte reda på vad som är på tok går det ju inte att hjälpa till.

Din ledares namn och telefonnummer står på My Page. Innan avresan kommer ledaren att kontakta dig. Ledaren möter dig och dina kurskompisar på flygplatsen och sedan reser gruppen med tillsammans till destinationen. Ledaren finns sedan med på hela vistelsen och följer med hela vägen hem igen.*

Våra STS ledare har alltid fyllt 23 år, de har erfarenhet av ungdomsarbete, utlandserfarenhet och goda språkkunskaper. De flesta av dem jobbar som ledare hos oss år efter år och kan sina destinationer utan och innan. Speciellt om det är första gången du reser utomlands utan dina föräldrar är det skönt och tryggt att ha en vuxen som kan hjälpa dig om det behövs.

*I mycket få fall kan undantag ske för vissa destinationer eller vissa sträckor.
 

Din resa med STS

Din språkresa börjar redan på flygplatsen på din valda avreseort. Där träffar du kurskompisar och STS personal.

Sedan flyger ni tillsammans till värdlandet där fler ledare och kurskompisar väntar. När alla har hämtat sitt bagage väntar bussresa i STS regi sista biten till destinationen. Väl framme möter du din värdfamilj eller vår platspersonal och ledare som visar dig vart du ska bo under resan.

OBS - Ni som flyger från Umeå eller Luleå kommer i de flesta fall resa en sträcka inrikes på egen hand.

En språkresa
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council