Boka

Konfirmationsläger

Konfirmationsläger utomlands med STS Confirmation

Vidgade perspektiv och nya vänner med STS Confirmation

Att kombinera sitt konfirmationsläger med en språkresa utomlands ger nya vidgade vyer och en fin gemenskap. Under resan pratar vi om saker som kärlek, respekt, frihet och samspel.

STS är sedan många år Sveriges ledande arrangör av konfirmationsresor. Vi har ett nära samarbete med Svenska Kyrkan vars riktlinjer styr både kursernas pedagogik och innehåll. Kursen leds av en svensk präst och en konfirmationsledare samt en engelsktalande aktivitetsledare.

Resorna är fyra veckor långa. Du bor tryggt i värdfamilj där du får ta del av värdlandets kultur. På fritiden är det skönt att koppla av och bara ha kul tillsammans. Därför ordnar vi en mängd aktiviteter och utflykter, precis som på andra språkresor. Du har även fem engelsklektioner varje vecka.

Tack vare ett konfirmationsbidrag från Svenska Kyrkan har priserna reducerats med 5 500 kr.

Din konfirmationsundervisning
Du har tre timmar konfirmationsundervisning med präst varje vardag. Vi pratar om den kristna etiken och diskuterar frågor om miljö, relationer och orättvisor i världen. Diskussionerna blandas med skrivövningar och bibelläsning. På söndagarna besöker vi gudstjänster i lokala kyrkor. All konfirmationsundervisning sker på svenska. Du får ett konfirmationsbidrag av Svenska Kyrkan när du bokar din resa, bibel och psalmbok ingår. Du som väljer att konfirmera dig på Malta får även ett busskort.

Din konfirmation
Under hösten får du din kyrkogångsbok. Du börjar gå i kyrkan första advent och gör sedan 15 kyrkobesök hemma i Sverige innan du åker iväg på din resa. Du konfirmeras sedan tillsammans med den grupp och präst du varit på resan med, oftast första helgen efter hemkomst. Konfirmationen äger rum i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

För att hänga med på STS Confirmation måste du vara medlem i Svenska kyrkan!

STS Confirmation sommaren 2017

MALTA/ENGELSKA

Välj STS Confirmation på härliga Malta.

Öva din engelska och njut av sol, härliga stränder, kristallklart vatten och mängder av roliga aktiviteter. På Malta finns även en fantastisk historia och kultur som vävs samman med konfirmationsstudierna. Världens bästa konfirmationsläger helt enkelt!
LÄS MER OM MALTA

Kurstyper
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council