Boka

STS Summer Club

STS Go - du pluggar i en internationell grupp 3 timmar varje resfri vardag.

Den lektionsfria språkresan med sol och bad

Nyheten STS Summer Club är det trygga sättet att uppleva en aktiv språkresa, utan vanliga lektioner. Våra erfarna ledare planerar alla aktiviteter och språket kommer på köpet när du pratar med alla nya kompisar.

Kan jag öva språk på stranden?
Ja, det är klart att du kan! Med STS Summer Club får du språkträning på ett helt annat sätt än vad du är van vid. Du har inga lektioner i ett klassrum, utan lär dig nya ord och uttryck när du pratar med dina nya kompisar under aktiviteter och utflykter.

Bästa mixen av aktiviteter
Våra erfarna ledare är experter på att sätta ihop den bästa mixen av aktiviteter för att du ska få en drömresa. Det är allt från shopping och sightseeing till olika sporter och självklart en hel del sol och bad. 

Två språk under en och samma resa
STS Summer Club hittar du på Costa del Sol, den spanska solkusten. Du väljer om du vill åka till Nerja, där aktiviteterna är många och dagarna fullspäckade, eller till Fuengirola, där tempot är lite lugnare och det finns gott om tid för sköna dagar på stranden. Du kommer säkert prata en del engelska med kompisarna och öva på spanskan när du pratar med "the locals" – en perfekt bonus att få öva på två språk!
 

Ålder: 14-19 år
Antal lektionstimmar per dag: inga lektioner, språket tränar du med kompisarna
Antal veckor: 2 veckor

SPANIEN/SPANSKA + ENGELSKA

Välj STS Go i hippa Bournemouth.

Nerja

Häng med på soliga veckor med ett fullspäckat aktivitetsschema. Här ingår allt från kajak och hiking till snorkling och utflykt till Costa del Sols största vattenpark.
LÄS MER OM NERJA

Kurstyper
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council