Boka

Bournemouth England

Alla spännande aktiviteter på din språkresa till Bournemouth.

Aktiviteter i Bournemouth

Nöjen & utflykter som ingår

Du som reser med oss till Bournemouth kommer att få uppleva massor av roliga och spännande saker. Allt det här ingår i din resa.

London overnight med sightseeing och shopping
Vi åker till London och det ingår två övernattningar. Här upptäcker vi Storbritanniens spännande huvudstad och upplever den både med buss och till fots.

Town Walk - guidad stadstur i Bournemouth
Lär dig hitta i Bournemouth. Språkresan börjar med en guidad rundtur i staden där du ska bo och plugga de närmaste veckorna.

Halvdagsutflykt till Christchurch
Christchurch ligger i den vackraste delen av landet, har en skyddad hamn och har då och då varit tillhåll för smugglare.

Halvdagsutflykt till Poole
Här finns en fantastiskt vacker naturhamn och härliga stränder. Följ med på spännande sommardag i Poole.

STS Activities
Olika typer av kul aktiviteter.

STS Student Party
STS Student Party anordnas oftast två gånger i veckan och här hör du både det senaste skvallret och den senaste musiken.

Lägg till aktiviteter

Passa på att se Paris och besöka Disneyland.

Två övernattningar i Paris

Vissa av våra språkresor till Bournemouth går via Paris, med två övernattningar i världsstaden. Under besöket hinner vi med bland annat en guidad busstur och möjligheter till shopping i Paris varuhus och boutiquer.

Du har dessutom möjlighet att välja till ett besök på häftiga Disneyland Paris.

Pris resa via Paris: Syns när du bokar din resa
Pris besök Disneyland: 690 kr (2017)

Köp till STS Explorer Pass och upplev ännu mer.
Hälsa på fiskarna på Bournemouth Oceanarium

STS Explorer Pass - extra utflyktspaket

Självklart vill du att just din språkresa skall bli något alldeles extra. Vill du ha fler av de där speciella utflykterna som gör din resa till en riktig höjdpunkt? Då skall du lägga till STS Explorer Pass. 

Bournemouth Oceanarium
Oceanariet är mycket mer än ett akvarium och låter dig uppleva en fascinerande undervattensvärld.

Splashdown Water Park
Vi åker till den kända vattenparken, utmana dig själv och testa på många häftiga vattenrushbanor.

Lektion i Stand Up Paddling
Denna sport har blivit mycket populär. Här får du testa på att enkelt ta dig på vattnet med en paddel och en bräda.  

Laser Quest
Tävla mot dina kurskompisar och låt adrenalinet flöda.

Utflykt till Bath
Vi besöker den tusenåriga staden Bath, upptagen på UNESCO:s världsarvslista. Här finns många spännande minnen både av kelter och romare.

Pris endast: 990 kr.

Sportkurser i Bournemouth

Multisport

Multisport

En språkresa fylld av sport och team spirit
Gillar du bollsporter och vill träffa likasinnande på språkresan? Den här kursen innehåller en massa rolig fotboll, beachvolleyboll och basket. Eftersom du åker till England ska du förstås också få chansen att prova på rugby och cricket!

Kursinnehåll
3x3 timmar fotboll: Kicka boll med vänner i Premier Leagues hemland. Din nyfunne kompis kanske är den nye Ronaldo, men han tar dig inte i basket!

2x3 timmar beach volleyboll: En härlig strand, solbrända kroppar och volleyboll. På med solglasögonen och din bästa beachoutfit, för snart kommer en välplacerad serv.

2x3 timmar basket: Visst är det något speciellt med att se sitt långskott skruva sig ner i korgen. Basket är ju bara så kul. Passa, dribbla, skratta, och må bästa laget vinna!

1x3 timmar rugby: Det sägs att en ivrig fotbollsspelare för nästan 200 år sedan tog upp bollen i famnen och började springa. Där och då föddes Rugbyn i England. Såklart du ska få testa på denna härligt tuffa sport i dess hemland.

1x3 timmar cricket: Visste du att cricket har lirats i England sedan 1500-talet? Det påminner lite om brännboll som du säkert spelat någon gång, och hur kul är inte det!

Multisport är helt enkelt den ultimata sportkursen för dig som gillar att lira boll och vill ha många superroliga timmar av kämparglöd och laganda. Häng med och träffa likasinnade!

Snabbfakta
Omfattning: 9 sessioner och varje session är 3 timmar, så totalt 27 timmar.
Kursupplägg: STS Sportkurs
Pris: 1 890 kr

Beachvolleyboll är den perfekta sporten för dig med mycket energi.

Beachvolleyboll

Beachvolleyboll blev en OS-gren 1996 och är den perfekta sporten för dig med mycket energi eller som bara är sugen att testa på en riktigt rolig aktivitet.

Beachvolleyboll kan spelas av 4-12 deltagare. Ju fler deltagare desto enklare är det att spela. Att ha sand som underlag ställer höga krav på spelarnas teknik och rörlighet och man ser allt som oftast spelare som dyker för att rädda en boll. När man tävlar i t ex OS så är det bara fyra spelare på plan samtidigt, två på varje sida om nätet.

Du som är nybörjare kommer att få en bra introduktion i den populära sporten och du som redan är aktiv utvecklas i en stimulerande miljö. Kursen omfattar 9 lektioner under tre veckors tid. Du kommer till att börja med att lära dig säkerhetsrutinerna kring sporten och det finns alltid minst en vuxen närvarande när du spelar. Utrustning och träningslokaler håller internationell standard och det finns både kafé och åskådarplatser vid planerna på stranden.

Om vädret skulle förhindra oss att spela beachvolleyboll så kommer vi antingen att flytta träningstillfällena eller så ser vi till att ordna en likvärdig aktivitet.

Snabbfakta
Omfattning: 9 lektioner à 2 timmar (totalt 18 timmar) under 3 veckor
Kursupplägg: STS Sportkurs
Pris: 1 690 kr 

Tennis - nyhet 2017

Det är dags att visa världen att du är nästa Rafael Nadal eller Serena Williams! Maxa språkresan i Bournemouth med en tenniskurs där professionella tennistränare hjälper dig förbättra din serve och ditt spel.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har spelat tennis länge, din tennistränare kommer att anpassa upplägget efter din nivå. Under första tillfället får du berätta vad du kan och vad du vill fokusera på – allt för att du ska få en så rolig upplevelse som möjligt.

Tennislektionerna är varierade med olika typer av teknikträning. Du övar bland annat på din serve, backhand och forehand. Det blir både singel- och dubbelspel och en hel del matcher och turneringar.

Snabbfakta
Förkunskaper: inga behövs, alla är välkomna
Kursupplägg: 6 tillfällen à 3 timmar (18 timmar totalt)
Ta med: tennisracket, träningskläder, vattenflaska och solskyddsfaktor
Pris: 1 990 kr

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council