Boka

Bournemouth England

Alla spännande aktiviteter på din språkresa till Bournemouth.

Aktiviteter i Bournemouth

Nöjen & utflykter som ingår

Du som reser med oss till Bournemouth kommer att få uppleva massor av roliga och spännande saker. Allt det här ingår i din resa.

Halvdagsutflykt till Christchurch
Christchurch ligger i den vackraste delen av landet, har en skyddad hamn och har då och då varit tillhåll för smugglare.

Town Walk - guidad stadstur i Bournemouth
Lär dig hitta i Bournemouth. Språkresan börjar med en guidad rundtur i staden där du ska bo och plugga de närmaste veckorna.

Sightseeing och shopping i London
Vi åker till London och det ingår två övernattningar. Här upptäcker vi Storbritanniens spännande huvudstad och upplever den både med buss och till fots. 

Halvdagsutflykt till Poole
Här finns en fantastiskt vacker naturhamn och härliga stränder. Följ med på spännande sommardag i Poole.

STS Quiz
Frågesport är kul och mångfald berikar. Lag med elever från olika kulturer och länder har störst chans att klara sig riktigt bra.

STS Club Evening
STS Club Evening är en gemensam aktivitet där vi lär känna varandra. Här kommer ledarna att presentera sig och det finns gott om tid för mingel.

STS Treasure Hunt
Den som samlat ihop flest saker som finns med på listan får flest poäng - men vem vinner?

STS Crazy Games
STS Crazy Games är ett roligt sätt att lära känna varandra. Vilket lag är mest pricksäkert och vem som springer fortast.

STS World Championship
En femkamp är ett superkul sätt att sporta tillsammans och här räknas både ditt eget och gruppens gemensamma resultat.

STS Sportsday
STS Sportsday är en sportaktivitet med olika tävlingar. Det blir tävlingar i både lagsporter och individuella sporter.

STS Student Party
STS Student Party brukar anordnas två gånger i veckan och här hör du både det senaste skvallret och den senaste musiken.

Lägg till aktiviteter

Passa på att se Paris och besöka Disneyland.

Två övernattningar i Paris

Vissa av våra språkresor till Bournemouth går via Paris, med två övernattningar i världsstaden. Under besöket hinner vi med bland annat en guidad busstur och möjligheter till shopping i Paris varuhus och boutiquer.

Du har dessutom möjlighet att välja till ett besök på häftiga Disneyland Paris.

Pris resa via Paris: Syns när du bokar din resa
Pris besök Disneyland: 490 kr

Köp till STS Explorer Pass och upplev ännu mer.
Hälsa på fiskarna på Bournemouth Oceanarium

STS Explorer Pass - extra utflyktspaket

Självklart vill du att just din språkresa skall bli något alldeles extra. Vill du ha fler av de där speciella utflykterna som gör din resa till en riktig höjdpunkt? Då skall du lägga till STS Explorer Pass. 

Bournemouth Oceanarium
Oceanariet är mycket mer än ett akvarium och låter dig uppleva en fascinerande undervattensvärld.

Splashdown Water Park
Vi åker till den kända vattenparken, utmana dig själv och testa på många häftiga vattenrushbanor.

Utflykt till Portsmouth (endast 2015)
En fin kuststad med mycket intressant historia, möjlighet att besöka Spinnaker Towers samt shoppa.

Lektion i paddel boarding
Denna sport har blivit mycket populär. Här får du testa på att enkelt ta dig på vattnet med en paddel och en bräda.  

Utflykt till Bath (3-veckorskurser)
Vi besöker den tusenåriga staden Bath, upptagen på UNESCO:s världsarvslista. Här finns många spännande minnen både av kelter och romare.

Laser Quest (endast 2016)
Tävla mot dina kurskompisar och låt adrenalinet flöda.

Pris endast: 825 kr (3 veckor 2015), 690 kr (2 veckor 2016), 990 kr (3 veckor 2016)

Sportkurser i Bournemouth

Multisport

Multisport

En språkresa fylld av sport och team spirit
Gillar du bollsporter och vill träffa likasinnande på språkresan? Den här kursen innehåller en massa rolig fotboll, beachvolleyboll och basket. Eftersom du åker till England ska du förstås också få chansen att prova på rugby och cricket!

Kursinnehåll
3x3 timmar fotboll: Kicka boll med vänner i Premier Leagues hemland. Din nyfunne kompis kanske är den nye Ronaldo, men han tar dig inte i basket!

2x3 timmar beach volleyboll: En härlig strand, solbrända kroppar och volleyboll. På med solglasögonen och din bästa beachoutfit, för snart kommer en välplacerad serv.

2x3 timmar basket: Visst är det något speciellt med att se sitt långskott skruva sig ner i korgen. Basket är ju bara så kul. Passa, dribbla, skratta, och må bästa laget vinna!

1x3 timmar rugby: Det sägs att en ivrig fotbollsspelare för nästan 200 år sedan tog upp bollen i famnen och började springa. Där och då föddes Rugbyn i England. Såklart du ska få testa på denna härligt tuffa sport i dess hemland.

1x3 timmar cricket: Visste du att cricket har lirats i England sedan 1500-talet? Det påminner lite om brännboll som du säkert spelat någon gång, och hur kul är inte det!

Multisport är helt enkelt den ultimata sportkursen för dig som gillar att lira boll och vill ha många superroliga timmar av kämparglöd och laganda. Häng med och träffa likasinnade!

Snabba fakta
Omfattning: 9 sessioner och varje session är 3 timmar, så totalt 27 timmar.
Kursupplägg: STS Sportkurs
Pris: 1 490 kr (2016)

Beachvolleyboll är den perfekta sporten för dig med mycket energi.

Beachvolleyboll

Beachvolleyboll blev en OS-gren 1996 och är den perfekta sporten för dig med mycket energi eller som bara är sugen att testa på en riktigt rolig aktivitet.

Beachvolleyboll kan spelas av 4-12 deltagare. Ju fler deltagare desto enklare är det att spela. Att ha sand som underlag ställer höga krav på spelarnas teknik och rörlighet och man ser allt som oftast spelare som dyker för att rädda en boll. När man tävlar i t ex OS så är det bara fyra spelare på plan samtidigt, två på varje sida om nätet.

Du som är nybörjare kommer att få en bra introduktion i den populära sporten och du som redan är aktiv utvecklas i en stimulerande miljö. Kursen omfattar 9 lektioner under tre veckors tid. Du kommer till att börja med att lära dig säkerhetsrutinerna kring sporten och det finns alltid minst en vuxen närvarande när du spelar. Utrustning och träningslokaler håller internationell standard och det finns både kafé och åskådarplatser vid planerna på stranden.

Om vädret skulle förhindra oss att spela beachvolleyboll så kommer vi antingen att flytta träningstillfällena eller så ser vi till att ordna en likvärdig aktivitet.

Snabba fakta
Omfattning: 9 lektioner á 2 timmar (totalt 18 timmar) under 3 veckor
Kursupplägg: STS Sportkurs
Pris endast: 990 kr (2015), 1 290 kr (2016)

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council