Boka

Brighton England

Välj STS Go + Fashion - öva din engelska och lär dig mer om mode.

English + Fashion

Mode på internationell nivå i Brighton

Vill du lära dig engelska, är modeintresserad och vill veta hur man förbereder en modevisning? Då skall du välja English + Fashion. Här kombinerar du två veckors språkkurs med en vecka modestudier.

Du kommer att veta allt om hur man väljer modeller, kläder, make-up och fotografer inför ett mode-event. Du kommer att ha stenkoll på hur man koreograferar själva visningen på catwalken och hur det fungerar backstage. Under kursens gång får du även tips på hur du förbättrar din hållning och hur du skall göra när du poserar. En av dagarna kommer du att få testa både hur det är att vara modell och hur det är att vara stylist. Resultatet dokumenteras av en professionell fotograf.

Två av veckorna följer kursplanen för STS Go, med språklektioner på förmiddagarna och aktiviteter med gruppen på eftermiddagar och kvällar. Den tredje veckan fylls av kläder, make-up, håruppsättningar, koreografi och stylingtips, och är din modevecka.

Klasserna hålls av professionella instruktörer och inkluderar både teori och praktik. Inga förkunskaper krävs. Ni kommer att diskutera nya och gamla modetrender och det hela kommer att mynna ut i en helt egen modevisning i slutet av veckan. Ta chansen att utvecklas inom mode och styling i Brighton i sommar.

Du som åker på den här kursen bor i värdfamilj. Ta på dig bekväma kläder till modekursen. Du skall också ta med dig anteckningsblock, penna, digitalkamera och en uppsättning kläder, skor, accessoarer och ett make-up kit till kursen.

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council