Boka

Brighton England

English + PopStar

Utvecklas som artist i sommar

Älskar du att stå på scen? Vill du samtidigt träna upp din engelska? Då är English + PopStar den perfekta språkresan för dig.

På English + PopStar kombinerar du två veckors språkkurs med en temavecka med intensiv träning i sång och dans. Visst låter det häftigt?

En vecka sång och dans
Under temaveckan får du individuell sångcoachning och koreografiklasser på vår välrenommerade studio. Professionella coacher med bakgrund som West End-artister hjälper dig att förbättra din sångteknik, ditt uttal och hur du rör dig på scen. Vi gör ett studiebesök i en inspelningsstudio, och du får stylingtips. I slutet av veckan uppträder du och dina klasskompisar för övriga STS-elever i Brighton. Inga förkunskaper krävs.

Två veckor språklektioner
De övriga två veckorna av din språkresa följer kursplanen för Original, med språklektioner på förmiddagarna och aktiviteter med gruppen på eftermiddagar och kvällar.

Du bor i värdfamilj
I Brighton bor du i en noga utvald värdfamilj, ihop med upp till tre klasskompisar. Du har helpension, äter frukost och middag med familjen och får ett lunchpaket med dig till skolan.

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council