Boka

Brighton England

Alla spännande aktiviteter på din språkresa till Brighton.

Aktiviteter i Brighton

Aktiviteter som ingår 2017

Skall du åka till Brighton på språkresa i sommar? Alla de här utflykterna och aktiviteterna ingår i din resa. Intill ser du fler spännande upplevelser som du får när du köper till STS Explorer Pass.

Heldagsutflykt till London
En av dagarna åker vi till Storbritanniens huvudstad, London. Här vi får en guidad sightseeing och besöker många av de kända landmärkena, så ladda kameran.

Guidad tur - Town Walk - i Brighton
Första dagen går vi på en Town Walk. Då lär du dig att hitta i staden och får bland mycket annat veta i vilka affärer du som språkstudent får rabatt.

STS Activities
Flera olika typer av aktiviteter.

STS Student Party
STS Student Party brukar anordnas två gånger i veckan och här hör du både det senaste skvallret och den senaste musiken.

Besök på Hove Museum

När du är ledig finns så mycket att se och upptäcka. Brighton har en lång skön strand och en klassisk nöjespir där du och dina kompisar säkert kommer att spendera mycket tid. Piren är som ett enda stort nöjescentrum och en populär mötesplats för språkreseelever. Här finns också Englands bästa disco där du kommer att dansa loss med dina vänner på STS Student Party flera gånger i veckan. Du kommer också upptäcka alla coola matställen och roliga affärer när du strosar runt i centrala Brighton.

Lägg till aktiviteter

STS Explorer Pass - extra utflyktspaket 2017
Självklart vill du att just din språkresa skall bli något alldeles extra. Vill du ha fler av de där speciella äventyren som gör din resa till en riktig höjdpunkt? Då skall du lägga till STS Explorer Pass.

En extra heldag i London
London är en fantastisk stad på många sätt. Lägg till Explorerpasset till din resa så får du ytterligare en heldag där med tid för det som intresserar dig, mer sightseeing, museum, shopping eller bara hänga på ett av alla caféer? Du väljer själv, och ett "travelcard" för att ta dig runt är inkluderat!

Brigthon Sea Life Centre
Häng med oss till det enorma akvariet i Brighton, en halvdag i havets tecken där du får vandra genom glastunnlar på havets botten och se massvis av havsdjur. Det finns alltid nya utställningar att upptäcka; möt de giftiga ormarna, fiskarna och maneterna ansikte mot ansikte och har du tur får du vara med och mata hajarna.

Ghost Walk på the Lanes (endast 2- och 3-veckorskurser)
Följ med till Brightons mest hemsökta område på en kuslig spökrunda på the Lanes, en kväll du sent kommer glömma.

Brighton Museum and Art Gallery (endast 3-veckorskurser)

Häng med och upptäck både lokala och stora brittiska konstnärer där deras verk visas i stimulerande och innovativa miljöer, och med den senaste teknologin

Heldagsutflykt till Oxford (endast 3-veckorskurser)
Vi åker till Universitetsstaden Oxford under en heldag. Här får du chans att uppleva en fantastisk stad med mycket historia och kultur.

The Royal Pavilion (endast 3-veckorskurser)
Beundra trädgårdar och byggnader vid The Royal Pavilion i Brighton. Här passar det bra med en fika i det gröna.

Pris endast: 390 kr (1 vecka), 790 kr (2 veckor), 990 kr (3 veckor)
 

STS Sportkurs Multiwater

Älskar du vatten och vill ägna dig åt roliga vattensporter efter skolan? Brighton Lagoon lite utanför centrum är en perfekt plats för dig. Här får du exempelvis vindsurfa, testa stand up paddling och segla. Härligt!

Under kursen ägnar vi en lektion åt vardera av aktiviteterna nedan. Övriga tre lektioner kan du antingen testa någon annan av de många vattensporter centret erbjuder eller fortsätta med det du tyckte var roligast.

Vindsurfing
Det går snabbt att lära sig att vindsurfa. Även om du aldrig har provat tidigare så kommer du efter lite övning att kunna fånga vinden i seglet .

Stand up paddling
Ett enkelt och kul sätt att komma ut på vattnet. Hitta balansen och paddeltekniken så ger vi oss ut.

Segling
Vi riggar båtarna, går igenom hur man seglar i alla riktningar och ger oss ut för en skön stund på lagunen.

Snabbfakta
Omfattning: 6 lektioner, totalt 12 timmar
Kursupplägg: STS Sportkurs
Pris endast: 2 190 kr
 

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council