Boka

STS i Brighton

Välj din kurstyp

I Brighton kan du välja mellan kurserna Original och Lifestyle. Läs mer och hitta kursen för dig nedan.

Ditt boende

I Brighton bor du i en noga utvald värdfamilj eller på Campus.

Classroom by STS - Original

Original passar dig som vill ha en grym blandning av lektioner och kul fritid. Här leds språkundervisningen av skandinaviska och/eller inhemska lärare. På Original har du 3 timmars språkundervisning varje resfri vardag. Undervisningen kan ske förmiddag eller eftermiddag i små grupper med ungefär 15 elever i varje klass. Studiematerialet och övningarna är anpassade efter dina förkunskaper och omfattar grammatik, glosor, uttal, läs- och hörförståelse, och genom grupparbeten övar du upp din förmåga att konversera.
Antal timmar per dag: 3 (alla resfria vardagar)
Antal veckor: 3

Lifestyle by STS

I Brighton har du massvis av möjligheter att utveckla din kreativa sida under språkresan. Drömmer du om att dra igång en egen blogg? Vill du se dina kreationer på catwalken? Älskar du att fotografera eller vill du träna upp din scennärvaro? Ägna en av veckorna på din språkresa i Brighton åt det som intresserar dig mest. Välj kursen Lifestyle!

Bo i värdfamilj

Att bo i värdfamilj ger dig en unik möjlighet att uppleva den engelska kulturen från insidan! Värdfamiljerna finns på många olika platser i Brighton. Några bor så nära skolan att du kan gå dit och andra bor så att du får åka buss mellan familjen och skolan. Familjerna är noggrant utvalda av STS och du bor tillsammans med upp till tre klasskompisar. Du äter frukost och middag hos familjen och får ett lunchpaket att ta med till skolan. Familjerna har ibland egna barn som är jämnåriga med dig och ni kan då ha roligt tillsammans på fritiden. Ofta blir gemenskapen så god mellan student och familj att man fortsätter hålla kontakt med varandra.

Nyhet - Bo på campus!

Få en inblick i hur det är att vara student i England och välj att bo på campus.

Du bor i ett enkelrum i en delad lägenhet. Varje lägenhet har sex sovrum, gemensamt badrum och gemensamt kök och utrymme för att umgås med rumskompisarna. För boende på campus ingår helpension. Du kommer att äta alla måltider i en gemensam matsal på skolan, förutom lunch lördag och söndagar då du stället får med dig ett lunchpaket. En dag i veckan serveras en traditionell English breakfast i matsalen.

Ring oss idag för offert!

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council