Boka

Hastings England

Öva din engelska och se England från hästryggen.

English + Riding

Se Hastings gröna kullar från hästryggen

Åk på ridläger i sommar, samtidigt som du förbättrar din engelska. Kursen English + Riding innebär att kombinerar du två veckors språkkurs med en veckas ridläger. Alla som väljer English + Riding i Hastings bor i värdfamilj. Kursen är för dig som är mellan 13-17 år!

Två veckor språklektioner - en veckas ridläger
Två veckor av kursen ägnas åt engelsklektioner, utflykter och aktiviteter med gruppen och en vecka är sedan helt fokuserad på ridning. Kursen innehåller bland annat terrängridning, markarbete och banhoppning. Vi arbetar i små grupper där ni delas upp efter förkunskaper. Det gör att kursen passar både för nybörjare och erfarna ryttare. Hastings är vackert beläget på den engelska sydkusten och omges av gröna kullar som är som gjorda för härliga ridutflykter. I området finns tre olika ridskolor att tillgå så du behöver inte vara orolig att bli utan häst under ridlägerveckan.

Engelska ridinstruktörer
Träningen leds av kunniga engelska instruktörer vilket gör att språkträningen fortsätter även under veckan som ägnas åt ridning. Ridlektionerna hålls måndag till fredag och är uppdelade i två block per dag. Sista dagen sker utdelning av priser och diplom. På fritiden umgås du med dina nya ridkompisar och deltar i olika aktiviteter som din ledare anordnar.

Glöm inte!
Ta med dig stövlar eller skor med klack och egen hjälm. Vi rekommenderar att du tar med dig din egen säkerhetsväst. Framförallt - glöm inte dina ridkläder!

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council