Boka

Jersey England

Alla spännande aktiviteter på din språkresa till Jersey.

Aktiviteter på Jersey

Kanske är det just under vågsurfing- eller wakeboard- kursen på Jersey som du kommer att fånga den perfekta vågen för första gången.

Nöjen & utflykter som ingår 2017

Du som reser med oss till Jersey kommer att få uppleva massor av roliga och spännande saker. Allt det här ingår i din resa.

Två övernattningar i Paris
Mjukstarta din språkresa till Jersey i Paris. Under besöket hinner vi med bland annat en guidad busstur och möjligheter till shopping i Paris varuhus och boutiquer.

Town Walk i St Helier
Lär känna ön och staden för att hitta bättre och känna dig som hemma fort.

STS Activities
En mängd kul aktiviteter.

STS Student Party
STS Student Party brukar anordnas en gång i veckan. Här hör du både det senaste skvallret och dansar till den senaste musiken.

Badutflykt till saltvattenpool
Havre des Pas ligger på Jerseys södra del nära staden St Helier. Här badar vi i de sköna saltvattenspoolerna.

Besök på Disneyland Paris

Passa på att se Paris och besöka Disneyland.
Disneyland Paris är bara sååå häftigt ...

Våra språkresor till Jersey går via Paris, med två övernattningar i världsstaden. Du har dessutom då möjlighet att även välja till ett besök på häftiga Disneyland Paris.

Pris endast: 690 kr

Lägg till aktiviteter

STS Explorer Pass - extra utflyktspaket 2017

Självklart vill du att just din språkresa skall bli något alldeles extra. Vill du ha fler av de där speciella utflykterna som gör din resa till en riktig höjdpunkt? Då skall du lägga till STS Explorer Pass.

Köp till STS Explorer Pass och upplev ännu mer.
Banana boat garanterar skrattattacker.

Guidad busstur på Jersey
Vi reser runt Jersey på en guidad busstur. Du kommer att älska Jersey, allt är så speciellt, naturen, havet och stränderna. Jersey är verkligen ett paradis.

Banana Boat
Det här är vattenleken du inte får missa. Bakom en motorbåk forsar du fram längs Jerseys kust tillsammans med dina vänner, på en flytande banan(båt)!

Paddle Boarding
Detta är ett spännande sätt att upptäcka vattnet då du testar på den snabbt växande sporten. Här krävs minimalt med utrustning då du står på en bräda och använder en paddel för att ta dig runt och se dig omkring. Ståendes på vattnet får du en utmärkt vy av havet, dess liv och Jerseys natur.

Hemliga tunnlar från andra världskriget
Vågar du smyga med in i de hemliga underjordiska tunnlarna som byggdes under andra världskriget? En av öns mest populära turistattraktioner tar dig med på en historisk resa tillbaka till den tiden då ön var ockuperad under andra världskriget. Här finns något intressant för alla.

Speedboat
Häng med på en adrenalinfylld tur med speedboat i St Helier-bukten.

Höghöjdsbana
Utflykt till en höghöjdsbana, lös problem, balansera och ta dig igenom hinder på mellan 3-8 meters höjd, och med en häftig utsikt över vackra Jersey.

Pris endast: 1 090 kr

Vågsurfing - både för dig som är nybörjare och för dig som surfat tidigare.

Wavesurfing

Fånga vågen och njut av ögonblicket
På Jersey erbjuds du att lära dig bemästra den häftiga sportkursen vågsurfing, i den perfekta surfmiljön. Kursen blir garanterat sommarens höjdpunkt och något du kommer att tänka tillbaka på med glädje. Vågsurfingkursen vänder sig både till dig som aldrig har surfat tidigare och till dig som är en van surfare.

Erfarna instruktörer kommer att hjälpa dig att behärska vågorna och du kommer att sprudla av liv och glädje efter varje övningstillfälle. Varje gång du glider ut med brädan, väntar in vågen och sätter fötterna på brädan vid precis rätt ögonblick är obeskrivlig.

Snabba fakta
Omfattning: 12 timmar under 3 veckor. Vi försöker hålla lektioner på 2 timmar men det styrs av tidvattnet.
Pris endast: 2 690 kr

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council