Boka

Juan-les-Pins Frankrike

Alla spännande aktiviteter på din språkresa till Juan-les-Pins.

Aktiviteter i Juan-les-Pins

Vad vore Franska Rivieran utan sitt myllrande strandliv och vackra segelbåtar? Anmäl dig till stand up paddling och njut av det varma vattnet och det aktiva livet på stranden du också.
 

Nöjen & utflykter som ingår

Du som reser med oss till Juan-les-Pins kommer att få uppleva massor av roliga och spännande saker. Allt det här ingår i din resa.

Välkomst-picknick
Mysig inledning på veckan där studenter, ledare och värdfamiljer samlas på stranden, information och god mat står på schemat.

Town Walk - guidad rundtur i Juan les Pins/Antibes
Lär dig hitta i Juan-les-Pins. Språkresan börjar med en guidad rundtur i staden där du ska bo och plugga de närmaste veckorna.

Besök på Picassomuseet
Pablo Picasso är en av 1900-talets mest spännande konstnärer. I Antibes finns ett litet fint museum med hans verk.

Marknad i Vieil Antibes
Tillsammans med hela klassen går vi till marknaden och övar franska. Här finns alltifrån frukt och grönsaker till kläder och skor.

STS Student Party
STS Student Party anordnas en gång under språkresan och här dansar du till den senaste musiken och kanske hör du även det senaste skvallret.

STS Activities
Massor av roliga aktiviteter.

STS Farwell Party
Som avslutning på en underbar språkresa anordnar vi en avksedskväll för alla studenter, ledare och värdfamiljer. Antingen i en park, på stranden eller vid skolan. God mat och dryck för att få en sista kväll tillsammans!

STS Explorer Pass - extra utflyktspaket

Självklart vill du att just din språkresa skall bli något alldeles extra. Vill du ha fler av de där speciella utflykterna som gör din resa till en riktig höjdpunkt? Då skall du lägga till STS Explorer Pass.

Köp till STS Explorer Pass och upplev ännu mer.
Med kompisarna i grymma Monte Carlo

Heldagsutflykt till vackra Nice
Vi tar tåget till vackra Nice och här finns tid för både shopping, rundvandring och strandbesök.

Heldagsutflykt till bergen - St. Paul de Vence och ett parfymeri i Grasse.
Lämna storstaden bakom dig. Följ med på en tur upp i bergen till vackra konstnärsbyn St Paul de Vence och se bland annat parfymtillverkning i Grasse under en guidad tur samt godisfabriken i Pont du Loup.

Halvdagsutflykt till Aqua Splash
På den varma franska sydkusten kan det vara skönt att svalka sig emellanåt, varför inte i parken Aqua Splash och någon av deras totalt 2 km långa vattenrutschkanor. Utbudet är därmed stort och du hittar garanterat något för dig, vare sig du vill ta det lugnt i en av poolerna eller forsa fram i någon av de adrenalinhöjande vrålåken!

Heldagsutflykt till Parc Alpha
Vackra hiking-stråk, storslagen natur och gömda hemligheter. Bergen i utkanten av Nice bjuder på det mesta. Se på de berömda vargarna, på hög höjd i natursköna Parc Alpha.

Heldagsutflykt till Monaco och Monte Carlo (endast 3-veckorskurser)
Monaco är ju känt för sitt kasino och hit kommer många kändisar, så håll ögonen öppna. Vi får tid över för sightseeing, shopping och museum samtidigt som vi besöker den enorma marinan.

Halvdagsutflykt till Cannes (endast 3-veckorskurser)
Cannes är en spännande stad, känd för sin filmfestival. Kolla in stränderna, kändisstråken, affärerna då det finns tid till shopping och det lyxiga filmstjärnelivet. Under denna halvdagsutflykt hinner du uppleva staden det mesta av staden.

Pris endast: 1 090 kr (2 veckor), 1 590 kr (3 veckor)

Sportkurs i Juan-les-Pins

Stand up paddling

Stand up Paddling - Nyhet 2016!

Prova på supertrendig paddling
Stand up paddle boarding (Hoe he'e nalu på Hawaiiska!) kommer ursprungligen från Hawaii men har nu blivit jättepopulärt även här hos oss.

Oavsett om du vill motionsträna eller bara surfa på vågorna och ha kul är Paddle boarding ett perfekt sätt att komma ut på vattnet och upptäcka den läckra Antibeskusten.

Så här går det till
Äventyret börjar i Plage de Ondes i Cap d'Antibes. Där kommer din instruktör kommer gå igenom the basics på ett kick och sedan visa dig runt längs kusten.

Du står helt coolt upp på en surfbräda medan du paddlar dig fram i vattnet med en lång stand up paddle.

Att stå upp och paddla kanske kan låta lite läskigt om man inte har testat innan. Paddle boarding är dock inte så svårt så var inte rädd för att ta chansen och prova. Du kommer utan tvekan att ha superkul!

Snabba fakta
Omfattning: 3 lektioner, totalt 3,5 timmar. Första lektionen är 1,5 timmar och de övriga två är en timme var.
Grupperna är små (8 deltagare) för att kursen ska kunna hålla en hög kvalité.
Pris: 990 kr

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council