Boka
mt-flag

Malta

STS Go + Beach week - två veckors språkkurs och en vecka utan undervisning.

English + Beach week

Det bästa av två världar

Malta är en av STS allra populäraste kursorter vilket inte är svårt att förstå när man tänker på det fantastiska vädret, det kristallklara vattnet, härliga STS Resort och det gästfria folket.

Därför erbjuder vi här English + Beach week, kursen för dig som vill passa på att kombinera två veckors engelsk språkkurs med en veckas aktiv semester, fri från undervisning. Två av tre veckor ägnas åt engelskundervisning i linje med kurstypen Original.

När du och dina nya kurskompisar och ledare har lärt känna varandra ordentligt kan ni ägna er åt att umgås, sola, bada och bara njuta av Malta. Under hela veckan anordnas aktiviteter som barbecue på stranden, shoppingtur till Valletta och härliga båtutflykter längs Maltas kust med bad från båten.

Frukost- och middagsbuffé ingår på fyrstjärniga STS Resort och våra ledare finns givetvis med under alla tre veckorna. Ta med dig kläder för sol och bad. Solen är stark på Malta, vi rekommenderar därför att du använder en hög solskyddsfaktor, minst spf 30, och glöm inte att dricka mycket vatten.

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council