Boka
mt-flag

Malta

Alla spännande aktiviteter på din språkresa till Malta.

Aktiviteter på Malta

Aktiviteter som ingår 2017

Du som reser med oss till Malta kommer att få uppleva massor av roliga och spännande saker. Allt det här ingår i din resa.

Halvdagsutflykt till Sliema
Du och kompisarna har en eftermiddag på er för sightseeing och shopping i Sliema.

Heldagsutflykt till Valetta
Maltas huvudstad med strandbesök och 5D-film.

Strandutflykter
Under din tid på Malta besöker du flera av öns fina stränder.

Shoppingutflykter
Du kan se fram emot shoppingutflykt.

STS Beach Games
Tävla på stranden, i ovanliga sporter som sandskulptur, sköldpaddsrace, apelsinleken och irländsk julafton.

STS Club Evening
STS Club Evening är en gemensam aktivitet där vi lär känna varandra. Här kommer ledarna att presentera sig och det finns gott om tid för mingel.

STS Student Party
STS Student Party brukar anordnas två gånger i veckan och här hör du både det senaste skvallret och den senaste musiken.

STS Farewell Party
Att ta farväl är trist men innan dess avslutar vi vår språkresa med ett rejält Farewell Party.

STS Volleybollturnering
Är du bra på att spela beachvolleyboll? En kväll träffas vi på en sandstrand och spelar en turnering. 

Två Weekend Beach Excursions
(3- och 4-veckorskurser)

St Pauls Island (endast STS Confirmation)

Lägg till aktiviteter 2017

STS Explorer Pass - extra utflyktspaket 2017
Självklart vill du att just din språkresa skall bli något alldeles extra. Vill du ha fler av de där speciella utflykterna som gör din resa till en riktig höjdpunkt? Då skall du lägga till STS Explorer Pass.

Harbour Cruise and Malta Experience Combo
Här har du verkligen möjlighet att upptäcka Malta på en skön tur på havet kombinerad med besök på spännande historiska platser utmed kusten.

Halvdagsutflykt till ön Comino 
En halvdagsutflykt till den lilla ön Comino, känd för sin fantastiska blå lagun med kristallklart vatten. Kommer garanterat bli en av resans bästa dagar. 

STS Beach Party 
Utnyttja stranden till max med ett av de häftigaste beach partyn du kan tänka dig. Mat i alla dess former samt dryck bjuds det på och ledarna arrangerar roliga tävlingar om ni inte hellre bara vill slappa och njuta av den vackra stranden och vyerna.

Spirit of Malta 
Du kommer att uppleva en oförglömlig kväll ombord på en stor vacker katamaran. Vi åker längs den maltesiska kusten tills vi hittat en bra plats för att ankra, här badar vi, äter och dansar tillsammans med alla härliga STS-studenter.

Pris endast: 990 kr.

Heldagsutflykt till Sicilien

Maximera din språkresa på Malta och följ med på en heldagsutflykt till den italienska ön Sicilien.
På denna mytomspunna ö shoppar vi på marknaden i Catania och besöker den vackra bergsstaden Taormina. Ät en härlig lunch på vulkanen Etna och njut av den hissnande utsikten.
Pris: 1 490 kr

Sportkurser

Havet runt Malta bjuder på ett färgsprakande skådespel och bästa sättet att ta del av det är att dyka ner under ytan. Vattnet kring Malta är väldigt klart och ibland kan man se så långt som 40 meter under vattnet. På Malta finns dykkurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan har ett internationellt dykcertifikat. 

Ta ditt första internationella dykcertifikat.

Diving - PADI Open Water

För att kunna dyka i hela världen så måste du ha de certifikat som krävs. Du som är nybörjare kan ta ditt första certifikat, PADI Open Water Diver, när du är på språkresa med STS.

Kursen består av en teoridel där vi ser och lyssnar på diverse utbildningsmaterial. Som komplement har vi också en bok, som du köper på utbildningscentret. Därtill kommer den spännande praktiska delen av dykkursen, vattenträning i en pool som följs av fyra havsdyk.

I slutet av kursen gör du ett examensprov. Om du tycker att engelskan är för svår så kan du få provet på ditt eget språk. För att kunna få godkänt så krävs att du varit närvarande vid samtliga fem lektionstillfällen. Själva certifikatet får du efter det att du har kommit hem.

Under kursen råder strikta säkerhetsregler som du måste följa. Du behöver ha med dig badkläder, en badhandduk och solskydd. All annan dykutrustning får du låna på plats.

Snabbfakta
Omfattning: 5 eftermiddagar under resan
Pris: 3 990 kr

Gör tre eller fem dyk i Maltas klara vatten.

Diving - tre eller fem dyk

Har du redan tagit ditt dykcertifikat? Vill du inte gå någon ytterligare dykkurs men ändå prova på att dyka i Medelhavets fantastiska vatten?

Nu kan du som följer med oss på språkresa till Malta köpa tre eller fem separata nöjesdyk. Du dyker med instruktör i det kristallklara vattnet. All utrustning ingår.

Förutsättningar för dessa dyk
Du har dykcertifikat på minst nivå PADI Open Water eller motsvarande, och kan visa upp det på dykcentret.
Pris: 3 dyk: 1 890 kr, 5 dyk: 2 490 kr.

Ta chansen att lära dig vindsurfing på din språkresa.

Windsurfing

Ta chansen att lära dig vindsurfing på din språkresa! Vindsurfing är en väldigt rolig sport att behärska, även här hemma, och självklart är det extra härligt att surfa på det blå Medelhavet under Maltas varma sol.

Vi börjar på torra land med att lära oss vindsurfing i teorin. Därefter ger vi oss ut på vattnet och provar på att vindsurfa på riktigt. Vi börjar med att öva oss på att segla mot vinden, vända och komma tillbaka igen. Inte så enkelt i början när man inte kan, men väldigt kul när man väl lärt sig tekniken. Därefter fortsätter vi med att öva fler moment i den ädla konsten att vindsurfa. Vi går även igenom säkerhet, räddning och allmänt sjömanskap.

Du ska ha med dig badkläder, en handduk och solskydd med lämplig faktor. Övrig utrustning du behöver för att vindsurfa får du låna på surfcentret. Instruktörerna talar givetvis engelska, så språkövningen och surftermerna får du samtidigt.

Snabbfakta
Omfattning: 3 lektioner à 4 timmar (totalt 12 timmar) under en vecka
Pris: 2 990 kr

Yoga – nyhet 2017

Meditera vid Medelhavet – lägg till yoga till din språkresa! Lektionerna hålls av legitimerade yogalärare. Varje lektion innehåller uppvärmning, meditation och genomgång av olika yogapositioner. En av de viktigaste positionerna är den så kallade ”savasana”, avslappningen.

Under din yogakurs på Malta får du prova på sex olika stilar: Aerial Yoga, Hatha, Ashtanga, Power Yoga, Yin och Budokon. Både för dig som redan gillar yoga och för dig som aldrig testat det förut kan det vara ett perfekt tillfälle att hitta en ny typ av träning som passar dig.

Yogakursen hålls i Maltas största yogastudio, PowerYogaWorld Studio. När vädret är bra (vilket det ofta är) kan det också hända att klasserna hålls utomhus, vid det kristallklara Medelhavet. Ungefär så mycket som en dröm som det kan bli.

Snabbfakta
För vem: för dig som reser på en treveckorskurs till Malta
Förkunskaper: inga behövs, alla är välkomna
Kursupplägg: 6 tillfällen, 60-75 minuter per tillfälle
Ta med: sköna kläder att träna i, egen yogamatta om du har, annars går det bra att låna
Pris: 990 kr

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council