Boka
mt-flag

Malta

Alla spännande aktiviteter på din språkresa till Malta.

Aktiviteter på Malta

Aktiviteter som ingår

Du som reser med oss till Malta kommer att få uppleva massor av roliga och spännande saker. Allt det här ingår i din resa.

Strandutflykter
Du som bor i värdfamilj har 3 strandutflykter varje vecka. Du på STS Resort åker två gånger varje vecka.

Shoppingutflykter
Du kan se fram emot shoppingutflykt två gånger i veckan.

Halvdagsutflykt till Sliema
Du och kompisarna har en eftermiddag på er för sightseeing och shopping i Sliema.

STS Beach Games
Tävla på stranden, i ovanliga sporter som sandskulptur, sköldpaddsrace, apelsinleken och irländsk julafton.

STS Club Evening
STS Club Evening är en gemensam aktivitet där vi lär känna varandra. Här kommer ledarna att presentera sig och det finns gott om tid för mingel.

STS Student Party
STS Student Party brukar anordnas två gånger i veckan och här hör du både det senaste skvallret och den senaste musiken.

STS Farewell Party
Att ta farväl är trist men innan dess avslutar vi vår språkresa med ett rejält Farewell Party.

STS Volleybollturnering
Är du bra på att spela beachvolleyboll? En kväll träffas vi på en sandstrand och spelar en turnering. 

St Pauls Island (endast STS Confirmation)

Lägg till aktiviteter

STS Explorer Pass - extra utflyktspaket
Självklart vill du att just din språkresa skall bli något alldeles extra. Vill du ha fler av de där speciella utflykterna som gör din resa till en riktig höjdpunkt? Då skall du lägga till STS Explorer Pass.

Halvdagsutflykt - Harbour Cruise and Underwater Safari
Är man i ett örike så är det klart att man skall åka på en båttur. Här får du en skön tur längs den vackra kusten samtidigt som du får en inblick i vad det djupa havet har för djurliv att erbjuda.

Heldagsutflykt till ön Comino
På Comino badar vi i det underbart kristallklara vattnet i den blå lagunen. En upplevelse både för kroppen och sinnet.

STS Beach Party
Utnyttja stranden till max med ett av de häftigaste beach partyn du kan tänka dig. Mat i alla dess former samt dryck bjuds det på och ledarna arrangerar roliga tävlingar om ni inte hellre bara vill slappa och njuta av den vackra stranden och vyerna.

Heldagsutflykt till Valletta
Valletta är huvudstaden på Malta och en trevlig stad att shoppa i. Vi stannar även för badstopp såklart.

Strand- och shoppingutflykter på helgerna
Åker man till Malta så lockar naturligtvis stranden och havet. Naturresurserna är Maltas största tillgång jämte sin kultur och mat. 2 gånger per helg gör vi dessa utflykter.

Pris endast: 690 kr (2 veckor), 790 kr (3 veckor), (STS Explorer Pass ingår för dig som bokar STS Confirmation).

Sportkurser

Havet runt Malta bjuder på ett färgsprakande skådespel och bästa sättet att ta del av det är att dyka ner under ytan. Vattnet kring Malta är väldigt klart och ibland kan man se så långt som 40 meter under vattnet. På Malta finns dykkurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan har ett internationellt dykcertifikat. 

Ta ditt första internationella dykcertifikat.

Diving - PADI Open Water

För att kunna dyka i hela världen så måste du ha de certifikat som krävs. Du som är nybörjare kan ta ditt första certifikat, PADI Open Water Diver, när du är på språkresa med STS.
Kursen består av en teoridel där vi ser och lyssnar på diverse utbildningsmaterial. Som komplement har vi också en bok, som du köper på utbildningscentret. Därtill kommer den spännande praktiska delen av dykkursen, vattenträning i en pool som följs av fyra havsdyk.

I slutet av kursen gör du ett examensprov. Om du tycker att engelskan är för svår så kan du få provet på ditt eget språk. För att kunna få godkänt så krävs att du varit närvarande vid samtliga fem lektionstillfällen. Själva certifikatet får du efter det att du har kommit hem.
Under kursen råder strikta säkerhetsregler som du måste följa. Du behöver ha med dig badkläder, en badhandduk och solskydd. All annan dykutrustning får du låna på plats.
Snabbfakta:
Omfattning: 5 eftermiddagar under resan
Pris: 3 995 kr

Gör tre eller fem dyk i Maltas klara vatten.

Diving - tre eller fem dyk

Har du redan tagit ditt dykcertifikat? Vill du inte gå någon ytterligare dykkurs men ändå prova på att dyka i Medelhavets fantastiska vatten?
Nu kan du som följer med oss på språkresa till Malta köpa tre eller fem separata nöjesdyk. Du dyker med instruktör i det kristallklara vattnet. All utrustning ingår.
Förutsättningar för dessa dyk:
* du har dykcertifikat på minst nivå PADI Open Water eller motsvarande, och kan visa upp det på dykcentret.
Pris endast: 3 dyk: 1 895 kr, 5 dyk: 2 490 kr.

Ta chansen att lära dig vindsurfing på din språkresa.

Windsurfing

Ta chansen att lära dig vindsurfing på din språkresa! Vindsurfing är en väldigt rolig sport att behärska, även här hemma, och självklart är det extra härligt att surfa på det blå Medelhavet under Maltas varma sol.
Vi börjar på torra land med att lära oss vindsurfing i teorin. Därefter ger vi oss ut på vattnet och provar på att vindsurfa på riktigt. Vi börjar med att öva oss på att segla mot vinden, vända och komma tillbaka igen. Inte så enkelt i början när man inte kan, men väldigt kul när man väl lärt sig tekniken. Därefter fortsätter vi med att öva fler moment i den ädla konsten att vindsurfa. Vi går även igenom säkerhet, räddning och allmänt sjömanskap.
Du ska ha med dig badkläder, en handduk och solskydd med lämplig faktor. Övrig utrustning du behöver för att vindsurfa får du låna på surfcentret. Instruktörerna talar givetvis engelska, så språkövningen och surftermerna får du samtidigt.
Snabbfakta:
Omfattning: 3 lektioner á 4 timmar (totalt 12 timmar) under en vecka.
Pris endast: 2 995 kr

Heldagsutflykt till Sicilien

Maximera din språkresa på Malta och följ med på en heldagsutflykt till den italienska ön Sicilien.
På denna mytomspunna ö shoppar vi på marknaden i Catania och besöker den vackra bergsstaden Taormina. Ät en härlig lunch på vulkanen Etna och njut av den hissnande utsikten.
Pris: 1290 kr

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council