Boka
mt-flag

Malta

Sol, värme och perfekt dykvatten - åk till Malta på språkresa med oss.

Om Malta

Du vill åka på språkresa för att hårdträna din engelska, men samtidigt vill du få njuta av Medelhavets sol och värme. Då ska du resa med oss till Malta. Ett litet vackert örike, söder om Italien, med varm sol och kristallklart vatten.

Sommar hela året
Idag är Malta ett populärt turistmål och det är inte så konstigt. Här är det sommar nästan hela året, det regnar nästan aldrig, vattnet är varmt och kristallklart, och i hamnen ligger många fina båtar. Om du är intresserad av historia så finns det bevis på att det bott människor på Malta de senaste 7000 åren.

Många härskare
Eftersom många folkslag har velat ha en bit av Malta genom historien så har den maltesiska kulturen influenser från nordafrikaner, engelsmän, fenicier och spanjorer.

Spännande utflykter
Du kommer att lära känna hela ön och du kommer att besöka flera olika bad- och dykplatser. Dessutom finns chans för dig som vill hänga med på en heldagstur till Sicilien. Vad sägs om att äta lunch på vulkanen Etna? Njut av en skön båttur där vi åker längs kusten och besöker flera av öarna runt Malta.

Invånarantal: 0,4 miljoner
Yta: Något mindre än Orust
Valuta: Euro (100 cent)
Vikt och måttenheter: Samma som i England men anpassas successivt till våra
Elkontakter: Annorlunda än våra. Ta med en adapter!
Landsnummer: +356

Hjärtligt välkommen till STS Språkresor och Malta!

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council