Boka

New York USA

Välkommen till staden som aldrig sover

Det sägs att New York är staden som aldrig sover och när du sätter din fot här kommer du önska att du hade fler vakna timmar på ditt dygn.

När du tittar upp på alla skyskrapor och känner pulsen i staden kommer du förstå varför folk i New York lever med inställningen att allt är möjligt. Och precis så kan din språkresa bli! Häng med på alla aktiviteter och få ut det mesta av din tid i en av världens mäktigaste städer. Upplevelsen maxas genom att du bor på ett riktigt amerikanskt college på norra delen av Manhattan!

Du bor på Manhattan College, i ett dubbelrum som du delar med en annan student. På campus finns tvättmöjigheter, kök och wifi. Varje våning har även en lounge där du kan hänga med dina nya vänner. Din språkresa blir verkligen något extra av att du får testa på amerikanskt collegeliv.

Bara fantasin sätter sedan gränser för vad du kan göra efter lektionstid. Ha picknick i Central Park, shoppa på Manhattan eller gå och se en musikal på Broadway. Besök Times Square, se Frihetsgudinnan och fota utsikten från Top of the Rock. Våra ledare ser till att du hinner med alla viktiga måsten i ”The Big Apple”.

New York

Språk: Engelska
Ålder: 13-19
Antal invånare: ca 8 miljoner
Valuta: US Dollar (USD $)
Bad: --
Sommartemp: ca 20-29°C
Shopping: Här finns allt. Och lite till. I varje gathörn!

Kurs och boende

Kurs

  • STS Original

Läs mer

Ditt boende

  • STS Campus

Läs mer

Din fritid

Aktiviteter som ingår

  • Empire State Building
  • Frihetsgudinnan & Ellis Island
  • Cicrcle Line Cruise

Läs mer

Destinationer
Sök resa
Pris från:
SEK

GM
British Airways
Elt Council
British Council