Boka
us-flag

USA

Öppna vidder, höga hus och vänliga människor - följ med oss på språkresa till USA.

Om USA

Du har upplevt USA i filmer och på tv. Skulle det inte vara ganska fantastiskt att få uppleva landet på riktigt också? Följ med oss på språkresa till östkusten, väst- kusten eller tvärs över, valet är ditt. Du hårdtränar din engelska lika bra vad du än väljer.

The American way of life
Amerikaner är stolta över sitt land. De visar stor gästfrihet mot besökare från andra länder och kommer att se fram emot att lära känna dig och dela med sig av sin vardag. Traditioner är viktigt, man umgås med släkt och vänner och går oftare i kyrkan på söndagen än vi här hemma. Barbeque är ett av de mest amerikanska sätten att umgås på; en grillfest för hela familjen, vännerna och grannarna.

Engelska fast bara nästan
I USA pratar man amerikanska. Du hör den hela tiden i filmer och på tv. Amerikanskan är ju från början engelska men har utvecklats åt sitt eget håll, som en engelsk dialekt ungefär. Man har ett lite eget uttal och man stavar vissa ord lite annorlunda men det språk du lär dig här är lika bra ”engelska” som den du lär dig i England. Dessutom finns det en stor spansktalande befolkning i USA så kan du spanska så kan du öva den också.

Real American food
De hamburgare vi får i Sverige är väl helt ok men du ska smaka de amerikanska, de är bara så mycket bättre! Och en amerikansk frukost med pancakes är bara så läcker. Maten i USA är väldigt god, väldigt riklig och väldigt internationell. Amerikanerna har kommit från många olika håll, och det har deras mat också. Pizza från Italien, tex-mex från Latinamerika och mycket mer. Ät och njut!

Ett äventyr för livet
Vilken språkresa du än väljer kommer du att få uppleva saker du bara drömt om. Följer du med på någon av våra Experience-resor ser du fantastisk natur och upplever det ultimata äventyret. I Kalifornien får du stränderna och Disneyland och Hollywood. I Florida skiner solen jämt och där finns alla nöjes- och temaparker. Och medan du övar ditt språk upplever du din egen American Dream!

Invånarantal: 309 miljoner
Yta: Världens tredje största land!
Valuta: US Dollar (100 cent)
Vikt och måttenheter: Väldigt annorlunda än våra, läs på!
Elkontakter: Annorlunda än våra. Ta med en adapter!
Landsnummer: +1

Hjärtligt välkommen till STS Språkresor och USA!

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council