Boka

San Diego USA

Alla spännande aktiviteter på din språkresa till San Diego.

Aktiviteter i San Diego

Nöjen & utflykter som ingår 2017

Du som reser med oss till San Diego kommer att få uppleva massor av roliga och spännande saker. Bland annat ingår allt det här i din resa.

Heldagsutflykt till La Jolla
Exklusiva La Jolla ligger vid Stilla Havet, bara 15 minuters resa från centrala San Diego. Här finner du fantastiska stränder, bara shopping och även mycket bra surfing.

Övernattning i Los Angeles (2 nätter)
Vi besöker den legendariska staden och besöker flera spännande kända platser.

Halvdagsutflykt till Gaslamp Quarter
Gaslamp Quarter är San Diegos äldsta stadsdel och centrum för stadens nöjesliv. Du och dina ledare strövar runt här, tittar på allt spännande och upplever stämningen.

Sköna dagar på stranden
Under dina veckor I San Diego gör du tre utflykter till stränderna med dina ledare och kurskompisar. Bada, surfa, slappa och njut av Kaliforniens sköna sol och värme.

Middag på Hard Rock Café
Hard Rock Café finns på manga håll i världen och givetvis även i San Diego. Du, dina kurskompisar och ledare åker dit och äter middag.

Shopping på Seaport Village
Under din tid i San Diego gör vi en halvdagsutflykt till Seaport Village. Här finns bra shopping, restauranger och underhållning.

Besök Mission Beach och Belmont Park
Är du sugen på en tur i en riktigt häftig berg- och dalbana? Javisst! Vi gör en heldagsutflykt till stränderna vid Mission Beach och San Diegos nöjesfält Belmont Park.

Besök på University of California San Diego
Vi besöker det fina universitetet i San Diego.

Sport-eftermiddagar
Vid två eftermiddagar kommer vi ägna oss åt sporter så som fotboll och basket. Ett uppskattat och roligt sätt att umgås och kanske visa vilka kunskaper just du besitter tillsammans med dina kamrater.

STS Student Party
En festkväll tillsammans med kompisarna.

Strandutflykter

Shoppingutflykter

USS Midway Museum 


 

Lägg till aktiviteter

STS Explorer Pass - extra utflyktspaket 2017

Självklart vill du att just din språkresa skall bli något alldeles extra. Vill du ha fler av de där speciella utflykterna som gör din resa till en riktig höjdpunkt? Då skall du lägga till STS Explorer Pass.

Köp till STS Explorer Pass och upplev ännu mer.
Kolla in alla stjärnor på Walk of fame

Heldagsutflykt till Aquatica
Gör dig redo för en dag av upplevelser, träffa flamingos och sköldpaddor till höghastighets attraktioner som Taumata Racer ™! Allt detta och så mycket mer väntar dig på San Diego största vattenpark - Aquatica!
 

Safariparkerna på San Diego Zoo
San Diego Zoo är berömt. Du får uppleva djurparkens djur när de vandrar fritt i alla olika safariparker. Speciellt kända är parkens ovanliga och exklusiva kinesiska jättepandor.

Pris endast: 990 kr.

Vågsurfing

Wavesurfing

Fånga vågen och njut av ögonblicket
Kursen i vågsurfing blir garanterat sommarens höjdpunkt och något du kommer att tänka tillbaka på med glädje. Vågsurfingkursen vänder sig både till dig som aldrig har surfat tidigare och till dig som är en van surfare.

Erfarna instruktörer kommer att hjälpa dig att behärska vågorna och du kommer att sprudla av liv och glädje efter varje övningstillfälle. Varje gång du glider ut med brädan, väntar in vågen och sätter fötterna på brädan vid precis rätt ögonblick är obeskrivlig.

I kursen ingår ett avsnitt som rör säkerhet på stranden och surfräddning i vattnet. Ta med dig dina egna badkläder, badhandduk och snacks och dricka till stranden. Våtdräkt får du låna på plats. Glöm inte att ta med solskydd! Att bränna sig i solen gör både ont och är skadligt.

Snabba fakta
Omfattning: 6 timmar under 3 veckor. Vi försöker hålla lektioner på 2 timmar men det styrs av tidvattnet.
Pris: 2 190 kr

Destinationer
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council