Boka

Om STS

Vår Mission

Vi är fullständigt övertygade om att en person som får rätt förutsättningar kan växa som människa och nå sin fulla potential. Vi vet att du som studerar språk utomlands får ett försprång i framtida arbetsliv. Med vår service, blir unga människors resa mot denna potential både enklare, tryggare och roligare.

Vår affärsidé

Vi erbjuder upplevelsebaserat lärande. Våra tjänster bidrar till människors personliga utveckling och hjälper dem att nå sin fulla potential, samtidigt som de har fantastiskt roligt under tiden. Vi är övertygade om att denna typ av upplevelse och lärande är det bästa. Att det är det ultimata sättet att få ny kunskap, lära sig ett nytt språk och att växa som person. Start Your Journey with STS!

Våra kärnvärden

Expertise

Vi är experter på vårt område och delar frikostigt med oss av vår kunskap. Vi har själva upplevt andra kulturer och livet utomlands, och vet hur inspirerande det är, men också vad som krävs.

Passion

Vi ser vårt arbete som mycket mer än bara jobb. Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera utbildning och erfarenheter i världsklass för alla våra kunder. Passionerade människor vill göra skillnad, och passionerade är precis vad vi är.

Respect

Respekt och omtanke är egenskaper du finner i vårt DNA. Vi visar respekt för våra kunders drömmar. Utan respekt hade inte ett givande kulturutbyte varit möjligt

Om STS
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council