Boka

Aktuella erbjudanden

2000 kr i rabatt på alla våra resor!

Just nu får du 2000:- i rabatt på alla våra resor när du bokar senast den 27 mars! Ta med din bästa kompis eller åk själv på ditt livs äventyr. Du kan vara borta i allt från 1-4 veckor och kan välja olika inriktningar på din resa. Vill du åka på en traditionell språkresa väljer du Classroom, vill du ha en mer aktiv språkresa väljer du Lifestyle och vill du uppleva något utöver det vanliga väljer du Adventure.

Vilken resa passar dig bäst?

*Gäller alla kurser förutom STS Confirmation, Hastings 2 veckorskurs och Brigthon 1 veckaskurs.

4000 kr i rabatt samt gratis avbokningsskydd på vår häftigaste USA roadtrip - "Best of the West"!

Häng med till de häftigaste naturupplevelserna och de coolaste städerna på USA:s västkust! Resan innehåller ett pärlband av upplevelser, den ena bättre än den andra. Boka din resa mellan 17–31 mars och använd kampanjkoden BFFBOW för att få 4000 kr i rabatt samt ett kostnadsfritt om- och avbokningsskydd. Rabatten dras av efter genomförd bokning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Boka nästa sommars språkresa till detta års pris!

Early Bird! Sugen att åka på en språkresa men redan fullbokad i sommar? Inga problem! Passa på att boka nästa sommars språkresa till detta års pris.

Ring oss på 0771-20 20 40, så hjälper vi dig att boka.   

Nyheter 2017

Vart går din drömresa? Kolla in någon av våra spännande nyheter som London och New York. Eller häng med till en av storfavoriterna Brighton eller Malta. Läs mer om alla nyheter och säkra din plats!

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att komma igång!

Din bästa sommar! 
En språkresa är en upplevelse som många drömmer om. Det är veckor fulla av skratt, nya kompisar, olika aktiviteter, utflykter och äventyr. Dessutom är det en resa som gör att du utvecklas som person. Det kanske är första gången du reser utan föräldrar. Men du är aldrig ensam. Du blir en del av en internationell grupp elever som våra erfarna ledare tar hand om på bästa sätt. Häng med!

Våra destinationer

Erbjudanden och information

Räntefri avbetalning

För att så många som möjligt ska få chansen att studera utomlands erbjuder vi i samarbete med Collector Law & Finance olika alternativ för betalning av språkresan.

Du kan välja att räntefritt avbetala på 3, 6 eller 12 månader. Det finns även 24 eller 36 månader men då är det ej räntefritt.

Kontakta oss för mer information.

När är det dags att betala?

Hos oss på STS Språkresor behöver du inte betala hela resan på en gång.

Några dagar efter bokning får du hem en bokningsbekräftelse med ett inbetalningskort för anmälningsavgiften på 2000kr (som är en del av resans totalpris). Om- och avbokningsskydd är frivilligt och läggs på er första avi.

I februari kommer mittbetalningen om 4000kr (också denna dras på totalpriset). När vi börjar närma oss avresa betalas resterande kursavgift, den ska sedan vara betalda senast 40 dagar innan din avresa. 

93% kundnöjdhet

Varje år åker tusentals studenter med oss ut i världen på språkresa. För oss är det viktigt att ta del av deras upplevelser, därför gör vi omfattande kundutvärderingar varje år både under resan och efter hemkomsten.

Men framförallt mycket glädje!

Vi känner oss extra glada och stolta att kunna säga att STS Språkresor har 93% nöjda kunder. Våra studenter beskriver även hur språkresan har medfört:

 en trygghet i språket.
 stärkt självförtroende.
 massor av nya kompisar.
 häftiga upplevelser.

1000 kronor i returnee-rabatt

Häng med oss på en språkresa igen och få ännu en minnesvärd sommar. Boka och uppge kampanjkod "STS Returnee" så får du som åker igen 1000 kronor extra i rabatt på ALLA resor oavsett när du bokar.

Vill du ta med en vän?
Din vän får också ta del av din returnee-rabatt om ni båda två väljer att åka på en språkresa 2017. Din vän behöver ange "returnee" + ditt namn samt vilket år du reste under kampanjkod i bokningen för att ta del av samma rabatt.


Obs! Returneerabatten kan kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Pris och info
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council