Boka

Dina tillval

Få ut det mesta av din språkresa i sommar. Se till att göra din resa lättare - och roligare! Upptäck våra tillval.

STS Explorer Pass/sportkurser/utflykter

Vill du få ut mer av din språkresa? Boka då STS Explorer Pass för spännande helgutflykter och roliga aktiviteter på din destination.

Det går även att lägga till olika sportkurser, exempelvis beachvolleyboll, häftiga coasteering and caving, vågsurfing eller dykning. På vissa destinationer kan du även boka extra utflykter som till exempel en utflykt till Sicilien eller en resa till Paris med två övernattningar.

Läs mer under respektive destination om vad som finns att välja på. Bokar gör du antingen samtidigt som du bokar resan, på telefon eller via My Page.

Trinity exam (Oxford)

Trinity College Exams In Spoken English är en möjlighet för dig som student att resa hem från din språkresa med en formell examen. Det finns 12 olika nivåer att uppnå, alla uppdelade i 4 steg och det startar på en elementär nivå, för att alla elever ska klara testet utifrån sina kunskaper i engelska. De elever som väljer att ta Trinity-examen erhåller en extra förberedande lektion inför examinationen där du kommer få reda på exakt vad du förväntas att klara av under examinationen.

Du kan ta din Trinity-examen på våra STS Intensive-kurser i Oxford. För att säkerställa kvalitén av examinationen utförs denna av externa examinatorer som vi bokar i förväg. Därför är det viktigt att du så fort som möjligt berättar för oss om du är intresserad av att ta examen så att vi kan säkerställa din plats på kursen.

Pris: 1190 kr

Om- och avbokningsskydd

Om du efter bokning ändrar dig och vill åka till en annan destination eller på grund av sjukdom/olycksfall inte längre har möjlighet att åka på din språkresa kan du med Om- och avbokningsskyddet enkelt boka om eller avbeställa din resa helt utan extra merkostnader. Om- och avbokningsskyddet täcker även i de fall din kompis skulle bli sjuk eller råka ut för en olycka förutsatt att denne också har tecknat om- och avbokningsskyddet.

Du har rätt att ändra din resa fram till och med 60 dagar före avresa. Avbokningar med full återbetalning (exklusive kostnaden för om- och avboknings¬skyddet) gäller mot uppvisande av läkarintyg och träder i kraft 60 dagar innan avresa. Obs! Bokas senast då du betalar in din anmälningsavgift.

Pris: 595 kr

Specialkost

Om du på grund av allergi, religion eller annat skäl vill ha specialkost på resan är det viktigt att du anmäler det till oss.

Pris: 400 kr/vecka.

Reseförsäkring

Att känna sig trygg är viktigt när man ger sig ut på en språkresa. Vanligtvis brukar det inte hända någonting men skulle olyckan vara framme är det viktigt att ha trygghet i form av en riktigt bra försäkring. I samråd med STS har försäkringsbolaget AVI tagit fram en reseförsäkring som vi kan förmedla. Den är ett bra och tryggt alternativ till dig som inte har en reseförsäkring via din hemförsäkring som täcker skolgång utomlands.

Pris: 595 kr för alla länder och resor inom Europa. 895 kr för alla länder och resor utanför Europa.

Boka i anslutning till att du bokar din språkresa eller kontakta oss för att lägga till den senare. När du har bokat försäkring hittar du försäkringsbrev och villkor på My Page.

T-shirt

Varje år tar vi fram en ny design och färg på vår STS t-shirt. En mycket populär souvenir att ha med sig
hem med alla nya vänners hälsningar på!
Pris: 150 kr.

Inkvartering som ende svensk i värdfamiljen

Perfekt för dig som vill lära känna fler vänner från andra länder.
Pris: 250 kr/vecka.  

Pris och info
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council