Boka

Informationsmöten

Förbered dig för den bästa sommaren i ditt liv!

Hur är det att vara på språkresa? Vad finns att välja på, hur gör jag och vad kommer jag lära mig? Frågorna är ofta många. Kom och träffa vår personal och låt oss räta ut dina frågetecken och hjälpa dig hitta rätt. Vi har flera informationsmöten runt om i landet och även några online för dig som bor en bit ifrån.

Du anmäler dig till rätt möte via länkarna nedan och för våra onlinemöten får du då en länk till presentationen i mejlet när du anmäler dig. För övriga möten anmäler du dig via länken och dyker upp tillsammans med vänner och familj vid angiven tid och plats. Om du missat att anmäla dig så är det ingen fara, då dyker du bara upp vid angiven tid men då gäller först till kvarn!

Har du frågor och inte vill vänta på ett möte så ring oss. Här finns alla kontaktuppgifter. 


Avresemöten — för dig som har bokat din resa!

Din språkresa är precis runt hörnet och en sommar fullspäckad med äventyr väntar! Vi vill därför bjuda in blivande språkreseelever och föräldrar på ett avresemöte med oss på STS.

Syftet är att du som elev ska känna dig redo för ert kommande äventyr men även att du som förälder ska känna dig trygg med oss som arrangörer. Ju mer förberedda ni är, desto bättre kommer upplevelsen att bli för alla inblandade. Under träffen kommer vi bland annat att gå igenom matnyttig information, prata om förväntningar, kulturella skillnader och kommunikation. Ni kommer också att träffa oss som arbetar med språkresor på STS kontor i Göteborg och givetvis kommer du att kunna träffa andra elever som ska göra samma resa som dig/er.

Vill du komma i kontakt med andra redan nu? Gå in och kika på våra facebook-grupper!
 

Anmäl dig nedan
Ort Datum Plats Adress Tid Anmälan
Online 30-maj Skype Dator, mobil el surfplatta 18:00 Anmäl dig här!
Pris och info
Sök pris
Pris från:
SEK

British Airways
Elt Council
British Council