Online aanmelden

Het leven als uitwisselingsscholier

An STS High School exchange year is a great adventure

Een uitwisselingsjaar met STS

Gedurende een uitwisselingsjaar ga je een jaar of een semester naar school in het buitenland. Dichtbij of ver weg, je kiest zelf het land dat jou het meest aanspreekt. Je woont bij een geselecteerd gastgezin en bezoekt een high school in de buurt. Een jaar vol onvergetelijke ervaringen, nieuwe vrienden en meer zelfvertrouwen!

Experience a different culture and learn a new language.

Taal en cultuur

Tijdens het uitwisselingsjaar dompel je jezelf onder in een andere cultuur en deel je ervaringen met nieuwe mensen. Zodoende maak je ook een hele persoonlijke ontwikkeling door.
LEES MEER

In your host family, you really get to experience your host country's culture.

Wonen in een gastgezin

Dit is de plek waar je het dagelijkse leven in je nieuwe land in het echt meemaakt! Als STS scholier woon je bij een zorgvuldig geselecteerd gastgezin.
LEES MEER

Going to school in a different country gives you more than just new knowledge.

Je nieuwe school

Kledingvoorschriften, het nationale volkslied zingen en schoolsporten maken deel uit van het nieuwe schoolritme. Een nieuwe school zorgt voor onvergetelijke ervaringen. 
LEES MEER

Fill your leisure time with activities you love.

Vrije tijdsbesteding

Muziek, sport of youth clubs? Er is altijd wel wat te doen in je omgeving. Hoe actiever jij bent, hoe meer je mee maakt en hoe meer plezier je zult hebben. 
LEES MEER

Wij zijn er voor jou

Wij staan altijd voor je klaar, zowel voor, tijdens als na je jaar. We zorgen dat je goed voorbereid en vol vertrouwen het jaar tegemoet gaat. LEES MEER

Je High School Jaar
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA