Online aanmelden
ar-flag

Argentinië

Become an exchange student with STS High School in Argentina

High School in Argentinie

Onze koningin komt uit dit fascinerende land dat enerzijds ver weg is maar anderzijds iets vertrouwds heeft vanwege de grote Europese invloeden.

De hoofdstad, Buenos Aires, wordt wel gezien als de meest "Europese" stad in Zuid-Amerika en wordt vaak vergeleken met Parijs. Maar Argentinie heeft ook uitgestrekte pampas en pittoreske dorpjes. Je voelt je snel thuis tussen de gastvrije Argentijnen.

Your school with STS High School in Argentina

Jouw leven als High School scholier

Als je graag Spaans wilt leren spreken en je bent enigszins avontuurlijk van aard, dan zal Latijns Amerika je zeker bekoren. Het onderwijs is van goede kwaliteit en school is de plaats voor het maken van sociale contacten.
LEES MEER

Your host family with STS High School in Argentina

Jouw gastgezin

Je krijgt niet alleen een gastgezin, maar ook de gehele familie erbij. De familiebanden zijn sterk en men houdt ervan gezamenlijk de maaltijden te nuttigen.
LEES MEER

Your free time with STS High School in Argentina

Vrije tijd in je nieuwe land

Natuurlijk ontwikkel je je taalvaardigheden ook in je vrije tijd. Het is leuk iets met vrienden te ondernemen en tegelijkertijd je kennis van de Spaanse taal te verbeteren. 
LEES MEER

Start your exchange year with a prep course

Begin je jaar met een STS Prep Course

Begin je jaar met een STS Prep Course. Verblijf zeven dagen in Cordoba, verdiep je kennis van de Spaanse taal en leer meer over het land.
LEES MEER

Foto's van onze scholieren

High School Classic
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA