Online aanmelden
fi-flag

Finland

Become an exchange student in Finland with STS High School

High School in Finland

Sneeuw, enorme bossen en stomend hete sauna's. Ga naar Finland en ervaar een compleet ander land met vriendelijke en zorgzame mensen.

Finland wordt ook het "land van 1.000 meren" genoemd, maar er zijn wel 187.888 meren en 179.584 eilanden. Meer dan 80% van het land is bedekt met water en bossen, dus als je van buitenactiviteiten houdt en van een mooi landschap, dan is Finland het land voor jou.

Your school with STS High School in Finland

Jouw leven als High School scholier

De Finse scholen zijn heel anders dan hier in Nederland. Je hebt meer invloed op je eigen studie en het contact met docenten is relaxed.
LEES MEER

Your host family with STS High School in Finland

Jouw gastgezin

Jongelui in Finland hebben een grote mate van vrijheid maar hebben ook een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Finland kent een echt geëmancipeerde samenleving en het was het eerste land in Europa met kiesrecht voor vrouwen. 
LEES MEER

Your free time with STS High School in Finland

Vrije tijd in je nieuwe land

Veel meren en bossen. Koude winters met veel sneeuw, maar ook de mogelijkheid om van een echte Finse sauna te genieten. Je jaar is een groot avontuur.
LEES MEER

STS European Tour

De STS European Tour is een perfecte reis om je jaar mee af te sluiten. Ga met ons mee naar de kanalen van Amsterdam en de Eiffel toren in Parijs.
LEES MEER

High School Classic
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA